Configer 526 ارسال شده در مرداد 15 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15 سلام وقت بخیر من برای پشتیبانی سایتم از کریسپ استفاده میکنم ولی میخاستم یه سری تغییرات ایجاد کنم کد کریسپ به طور پیشفرض وفتی کدشو اضافه میکنیم به سایت / ایکونش میاد سمت راست پایین میخواستم بایه سری تغییرات توی کد هاش ایکونشو بیارم بالاتر یا فاصلشو از سمت راست تغییر بدم ممنون میشم نحوه تغییر کدهاشو برام توضیح بدید <script type="text/javascript">window.$crisp=[];window.CRISP_WEBSITE_ID="af4617c6-1ed5-40ad-a0d4-e59dbc7049e1";(function(){d=document;s=d.createElement("script");s.src="https://client.crisp.chat/l.js";s.async=1;d.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);})();</script> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamran01234 0 ارسال شده در مرداد 26 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26 سلام برید در تنظیمات کریسپ در مسیر زیر انجام میشه setting-website setting-chatbox&email-chatbox appearence-go to costomize لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده