rasssa 27 ارسال شده در تیر 5 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5 سلام سایت من بالا نمیاد و خطای مهم میده تو وردپرس و افزونه ها فعال غیر فعال کردم هم تاثیری نداشت باید چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan135511 9 ارسال شده در تیر 5 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، rasssa گفته است : سلام سایت من بالا نمیاد و خطای مهم میده تو وردپرس و افزونه ها فعال غیر فعال کردم هم تاثیری نداشت باید چیکار کنم ؟ دلایل اصلی خطا در وردپرس: ۱- نقص در سورس قالب یا ناسازگاری با نسخه وردپرس (حل: تغییر قالب) ۲- دستکاری محتویات یا نام پوشه wp-admin یا مابقی فایل ها و پوشهها(حل:حذف فایل ها فایل منیجر و دوباره آپلود کردن فایل های وردپرس) ۳- دستکاری دیتابیس توسط شما یا افزونه(حل: حذف جدول های دیتابیس و نصب مجدد وردپرس) ۴- تمام شدن منابع سخت افزاری هاست و قطع اتصال با دیتابیس (حل: تماس با پشتیبانی هاست) ۵- پایین بودن نسخه وردپرس تان و عدم پشتیبانی نسخه (حل: بروزرسانی از طریق پنل وردپرس یا پاک کردن فولدر ها و فایل های هسته وردپرس بحز فایل wp-config.php و فولدر wp-content) ویرایش شده تیر 5 توسط erfan135511 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده