fermete 0 ارسال شده در فروردین 16 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16 سلام به همه دوستان عزیز من یک قالب رو قبلا از همین سایت 20script با اسم xtra دانلود کرده بودم . الان هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمیکنم که نسخه جدیدشو دانلود کنم . تو راستچین دیدم گذاشتن به قیمت خیلی زیادی تو اینترنت سرچ کردم جایی پیدا نکردم اخرین نسخشو داشته باشه و من آپدیت کردم لایسنس پرید . همه جاها نسخه قدیمی دارن . تنها سایتی که پیدا کردم این سایت بود که قالب اکسترا میفروخت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخواستم مدیرای سایت بررسی کنن این سایت مورد تایید کد ها مخربی توش نباشه برای هک سایتوووو و این که کسی اگه اخرین نسخشو داره بزاره برای دانلود الان اخریش 4.8 هستش. ممنون میشم فقط اگر لینکی یا ادرسی یا سایتی میشناسید بگید یا ایمیل کنید یا همینجا قرار بدین برای دانلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadalfered 8 ارسال شده در فروردین 18 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18 با سلام و احترام ورژن 4.8 لینک فایل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ویروسی نبودن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fermete 0 ارسال شده در فروردین 28 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28 دوست عزیز این نسخه ای که شما دارید و ارسال کردین مشکل دارد . وب سایت noindex میشه . مشکل دارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadalfered 8 ارسال شده در فروردین 29 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29 در 19 ساعت قبل، fermete گفته است : دوست عزیز این نسخه ای که شما دارید و ارسال کردین مشکل دارد . وب سایت noindex میشه . مشکل دارد دانلود شده از سایت های خارجی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadalfered 8 ارسال شده در فروردین 29 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29 در 19 ساعت قبل، fermete گفته است : دوست عزیز این نسخه ای که شما دارید و ارسال کردین مشکل دارد . وب سایت noindex میشه . مشکل دارد دانلود شده از سایت های ایرانی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده