smhghiasi 0 ارسال شده در آذر 4، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1402 با سلام این افزونه تبلیغات حرفه ای ورد پرسی که گذاشتند لینکش باز نمی کنه بهتره حذف شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 4، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1402 درود لینک مطلب قرار بدید تا بررسی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smhghiasi 0 ارسال شده در آذر 4، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1402 با سلام این لینک تبلیغات حرفه ای وردپرس لطفا بررسی فرمایید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smhghiasi 0 ارسال شده در آذر 4، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1402 با سلام تبلیغات شناور هم که وقتی در ورد پرس نصب میشود میگه هیچ افزونه معتبری یافت نشد لینکش این هست: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 7، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1402 درود لینک هردو چک شد و مشکلی نبود برای استفاده از افزونه به درون هاست خود رفته و در این public_html/wp-content/plugins/ آدرس قرار دهید پس از آن از قسمت مدیریت وردپرس در افزونه ها آن را فعال کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smhghiasi 0 ارسال شده در آذر 9، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1402 با سلام و تشکر . از راهنمایی شما . من افزونه را دستی هم به پلاگین ها اضافه کردم . اما در منوی افزونه ها نمایش داده نمی شود تا فعال کنم . اول افزونه advanced-ads-pro را دانلود و بعد به پنل از طریق سی پنل و در پوشه پلاگین اضافه و اکستراکت کردم . اما در مدیریت سایت در بخش افزونه ها نمایش داده نمی شود تا فعال کنم. لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده