admin_html 5 ارسال شده در مهر 13، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1402 سلام وقت بخیر من یه سایتی رو دیدم که یاد داده بود چطور اینکار رو بکنیم اما لینکی که گذاشته کار نمی کنه . میخوام یکی راهنماییم کنه چیکار کنم واسه پروژه آزمون سازم بخش ادیتورش قابلیت فرمول نویسی داشته باشه . ممنونم . آموزشی که دیده بودم این بود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisorena 0 ارسال شده در آبان 12، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1402 برای فرمول نویسی در Tinymce میتوانید از افزونه TinyMCE Advanced استفاده کنید با استفاده از این افزونه میتوانید انواع فرمولهای ریاضی را با استفاده از LaTeX و MathML وارد متن خود کنید همچنین میتوانید از افزونه MathType نیز استفاده کنید که به شما این امکان را میدهد که فرمولهای ریاضی خود را با استفاده از ویرایشگر MathType وارد متن خود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
God 0 ارسال شده در آبان 22، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1402 من تمام سایت های آزمون ساز ایرانی رو بررسی کردم هیچ کدوم این امکانات رو نداشت و فقط سایت پروسال مشابه این چیزی که گفتید رو داره سایت گاما از لاتکس پشتیبانی میکنه و سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. داره روی یه پلاگین کار میکنه قراره همین روزا راه اندازی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده