davood7760 0 ارسال شده در مرداد 12، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1402 من موقع نصب قالب با چنین اروری مواجه میشم نه از روی خود وردپرس نصب میشه و نه از هاست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 13، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1402 درود EvolutionScript قالب وردپرس نیست که اقدام به نصب کردید. این یک اسکریپت کاملا مجزا می باشد که باید درون هاست آپلود و از طریق راهنمایی نصب اقدام به راه اندازی آن کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood7760 0 ارسال شده در مرداد 13، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1402 در 14 ساعت قبل، Saberian گفته است : درود EvolutionScript قالب وردپرس نیست که اقدام به نصب کردید. این یک اسکریپت کاملا مجزا می باشد که باید درون هاست آپلود و از طریق راهنمایی نصب اقدام به راه اندازی آن کنید. ببخشید اموزشش کجاس ؟ من تو بسته فایل اموزشی ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 14، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1402 در در ۱۴۰۲/۵/۱۳ در 01:53، davood7760 گفته است : ببخشید اموزشش کجاس ؟ من تو بسته فایل اموزشی ندیدم در قسمت نحوه استفاده آموزش نوشته شده بود: یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و سپس مشخصات آن را درون فایل includes/config.php وارد کنید سپس محتویات فایل ptc.sql موجود در فایل فشرده را درون دیتابیس ایمپورت کنید برای ورود به مدیریت سایت از مسیر site.com/admin اقدام کنید نام کاربری پیشفرض: admin رمز عبور پیشفرض: demopass پین کد پیشفرض: 123456 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood7760 0 ارسال شده در شهریور 7، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1402 در در ۱۴۰۲/۵/۱۴ در 14:34، Saberian گفته است : در قسمت نحوه استفاده آموزش نوشته شده بود: یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و سپس مشخصات آن را درون فایل includes/config.php وارد کنید سپس محتویات فایل ptc.sql موجود در فایل فشرده را درون دیتابیس ایمپورت کنید برای ورود به مدیریت سایت از مسیر site.com/admin اقدام کنید نام کاربری پیشفرض: admin رمز عبور پیشفرض: demopass پین کد پیشفرض: 123456 ببخشید من فایل ptc.sql اصلا پیدا نمیکنم ،چنین فایلی موجود نیس تو پک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 20، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1402 تصویری از فایل پوشه اسکریپت ارسال کنید یا لینک اسکریپت که درحال نصبش هستید قرار بدید تا بررسی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده