moein921 2 ارسال شده در اردیبهشت 29، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 29، 1402 من از بوکلی استفاده میکنم کاربرای سایت با دیجیتس ثبتنام میکنن و با شماره موبایل عضو میشن،در واقع نام کاربریشون شماره موبایل هست حالا وقتی در بوکلی میخوان رزرو کنند ازشون ایمیل میخواد و چون کاربرا با موبایل ثبتنام کردن ایمیل ندارند. حالا بحث اینه که چه کد یا افزونه ای هست که بزنم و هنگام ثبتنام با دیجیتس ایمیل هم برا کاربرا خودکار بر اساس نام کاربریشون ایجاد بشه ممنون میشم کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1402 در 11 ساعت قبل، moein921 گفته است : من از بوکلی استفاده میکنم کاربرای سایت با دیجیتس ثبتنام میکنن و با شماره موبایل عضو میشن،در واقع نام کاربریشون شماره موبایل هست حالا وقتی در بوکلی میخوان رزرو کنند ازشون ایمیل میخواد و چون کاربرا با موبایل ثبتنام کردن ایمیل ندارند. حالا بحث اینه که چه کد یا افزونه ای هست که بزنم و هنگام ثبتنام با دیجیتس ایمیل هم برا کاربرا خودکار بر اساس نام کاربریشون ایجاد بشه ممنون میشم کمک کنید سلام دوست گرامی ، ایمیل پیشفرض ی که خود افزونه تعریف میکنه یک sample هستش ، یعنی مثلا 0912345678@gmail.com به این صورت . مشکل رو اینطوری میتونید حل کنید، در هنگام ثبت نام فیلد ایمیل رو قرار بدید که کاربر موقع ثبت نام حتما ایمیل رو درج کنه و اون فیلد رو * ستاره دار ( ضروری) کنید که کاربر حتما ایمیل رو پر کنه ، در قسمت توضیحات ثبت نام هم بنویسید که درج ایمیل به دلیل پیگیری رزرو ضروری است . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein921 2 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1402 ممنون اما این مشکل ما رو حل نمیکنه اتفاقا ما دیجیتس رو نصب کردیم که ایمیل دیگه استفاده نکنیم چون کاربرهای ما عموم جامعه هستن و اکثرا ایمیل ندارند یا یادشون نیست و کلا میخوام روال سایتهای نوبت دهی مثل دکتر دکتر یا دکتر تو که فقط با شماره تلفن هستن رو در سایتمون پیاده کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در خرداد 15، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1402 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۳۰ در 10:08، moein921 گفته است : ممنون اما این مشکل ما رو حل نمیکنه اتفاقا ما دیجیتس رو نصب کردیم که ایمیل دیگه استفاده نکنیم چون کاربرهای ما عموم جامعه هستن و اکثرا ایمیل ندارند یا یادشون نیست و کلا میخوام روال سایتهای نوبت دهی مثل دکتر دکتر یا دکتر تو که فقط با شماره تلفن هستن رو در سایتمون پیاده کنیم یا باید افزونه اختصاصی براتون بنویسند یا اینکه اون عزیزی که افزونه رو در مارکت ایرانی گذاشته بهشون بگید براتون اختصاصی سازی کنه ( البته بعید میدونم کمک کنند چون خیلی سرسخت هستند توی پاسخگویی و من همیشه خودم بحثم میشه باهاشون ) راهکار ش هم من گفتم بهتون میتونید پیش فرض ایمیل رو تغییر بدید و مثلا اگر اسم سایت شما yourname.com هست پیش فرض ایمیل رو تغییر بدید به mobile@yoursite.com به کاربر هم اعلام کنید ایمیل ورود شما این هست mobile@yoursite.com ولی اینکه مثلا سیستم اتوماتیک برای هرکاربر ایمیل بسازه اون هم واقعی ! من خودم ندیدم ، چون این حق دسترسی از سمت هاست هست که میشه ایجاد ایمیل کرد . ویرایش شده خرداد 15، 1402 توسط okhovat 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده