AHF-victory 5 ارسال شده در بهمن 12، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1401 درود دوستان کسی قالب لیوسا داره؟ یا چه قالبی مشابه اش هست که بشه خریداری کرد و شبیه زومیت اینا درآورد؟ قالب وبلاگ کلا پیشنهاد بدید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 104 ارسال شده در بهمن 22، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1401 برای پیدا کردن قالب های وردپرس تنها کافیه،که view source page رو بزنید و عبارت themes رو پیدا و به آدرسش برید مثلا: site.ir/wp-content/themes/test/style.css برید جزئیات قالب رو پیدا میکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در بهمن 24، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1401 نمیشه اگر تغییر نداده باشن میشه فقط. الان این دوتارو هرچی میگردم پیدا نمیکنم حتی مشابه ای که با المنتور درست کنم خودم rabex .ir/academy factcoins .com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در بهمن 24، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1401 در 2 ساعت قبل، AHF-victory گفته است : نمیشه اگر تغییر نداده باشن میشه فقط. الان این دوتارو هرچی میگردم پیدا نمیکنم حتی مشابه ای که با المنتور درست کنم خودم rabex .ir/academy factcoins .com خوب دوست عزیز ، همه که قالب رایگان استفاده نمی کنند ، این قالب ها صد در صد قالب های اختصاصی هستند اولی رو میشه با المنتور درست کرد یکمی آشنایی داشته باشی میتونی ، دومی چند قسمت اختصاصی کد نویسی شده داره که صد درصد اختصاصی هست . دنبال این چیزا نباشید ، به نظرم اول از همه باید حرفی برای گفتن باشه ، یعنی اینکه اگر شما چیزی برای گفتن داشته باشید ، مخاطب خودش میاد ، حالا ساده ترین قالب هم داشته باشید مخاطب شما هست . البته اگر تمایل داشته باشید و هزینه کنید میتونید بهتر از این سایتها رو طراحی کنید . فقط خرج داره دیگه ... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده