armanaria111 10 ارسال شده در دی 26، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1401 سلام در سرچ کنسول کن از تمام محصولاتم خطا گرفته شده و من از اکسیما رنگ مث هم استفاده میکنم Either "offers", "review", or "aggregateRating" should be specified Items with this issue are invalid. Invalid items are not eligible for Google Search's rich results لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در دی 30، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1401 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 11:20، armanaria111 گفته است : سلام در سرچ کنسول کن از تمام محصولاتم خطا گرفته شده و من از اکسیما رنگ مث هم استفاده میکنم Either "offers", "review", or "aggregateRating" should be specified Items with this issue are invalid. Invalid items are not eligible for Google Search's rich results لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام و درود تا جایی که میدونم و برای خودم رفع کردم این مورد اشاره میکنه که محصولاتت نظر و امتیاز ستاره ای ندارن یا باید دستی برای همشون ایجاد کنی یا به کمک افزونه اسکیما پرو اینکارو انجام بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده