lvl3hr 0 ارسال شده در فروردین 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تیم مدیریت سایت بیست اسکریپت متاسفانه بعد از چندین روز جستجو هنوز نتوانستم اسکریپت و سیستم سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. را بدست آورم از این رو در انجمن بیست اسکریپت تاپیک ایجاد کردم تا دوستان راهنمایی کنند که چگنه میتونم سایتی مشابه سایت مذکور را ه اندازی کنم ؟ منتظر راهنمایی دوستان هستیم. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در فروردین 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 دوست عزیز این اسکریپت اختصاصی هست! چیزی نیست که شما بتونید دانلود کنید ! اگر همچین اسکریپتی یا مشابه این خواستید پیام بزارید واستون طراحی و برنامه نویسی میکنیم. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در فروردین 15، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 بر عکس بنده فکر می کنم فارسی سازی شده است این اسکریپت:happysmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در فروردین 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 داداش خواستی من سیستم مقاله رو برات مینویسم تماس :b.soily@yahoo.com فقط چیزای که مد نظرته رو باید ذکر کنی که دقیق چی میخوای با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تیم مدیریت سایت بیست اسکریپت متاسفانه بعد از چندین روز جستجو هنوز نتوانستم اسکریپت و سیستم سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. را بدست آورم از این رو در انجمن بیست اسکریپت تاپیک ایجاد کردم تا دوستان راهنمایی کنند که چگنه میتونم سایتی مشابه سایت مذکور را ه اندازی کنم ؟ منتظر راهنمایی دوستان هستیم. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lvl3hr 0 ارسال شده در فروردین 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1394 بر عکس بنده فکر می کنم فارسی سازی شده است این اسکریپت:happysmiley: شما این اسکریپت رو دارید انگلیسیش رو ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در فروردین 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1394 به نظر من هم این اسکریپت فارسی سازی شده چون چند تا سایت مشابه همین در زمان دانشجویی دیدم... اما مهم دسترسی هاشون هستش که اکثرا اکانت های پولی هستش و وحشتناک گرون... چون دسترسی به ژورنال های خارجی به این سادگی نیست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puriya 0 ارسال شده در تیر 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1394 سلام من یه ورزن نوشتم سیستم رو کاملا اختصاصی کد نویسی کردم در صورت تمایل در خدمتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. rel="external nofollow"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1394 بله همونطور که مدیر عزیزمون گفتن این اسکریپت معلومه فارسی سازی شده شما اگه یکم دلار خوشکل سبز رنگ داری یه سر به بخش اسکریپت های تم فورست بزن چیزی بلاخره گیرت میاد اگه هم تومن میخوای خرج بکنی سایتی که پیشنهاد میکنم پروژه رو قرار بدی سایت پونیشا هست البته هم میشه به مدیر درخواست داد یه اسکریپت برات جور بکنه :rolleyessmileyanim: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud.avard 0 ارسال شده در تیر 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1394 دوستان عزیز کاملا واضح و مبرهنه که اسکریپت استفاده شده توی این سایت اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هست که قالب خیلی قشنگی براش طراحی کردن و فقط پلاگین های منابع علمی رو روش فعال کردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tkt 0 ارسال شده در تیر 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1394 دوستان عزیز کاملا واضح و مبرهنه که اسکریپت استفاده شده توی این سایت اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هست که قالب خیلی قشنگی براش طراحی کردن و فقط پلاگین های منابع علمی رو روش فعال کردن با حرف شما مخالفم این اسکریپت بعید میدونم اسکریپت راپید لیچ باشه تم اصلی این اسکریپت از sci-hub.org گرفته شده که با تعدادی ip دانشگاهی به دیتا بیس ها وصل میشه من خودمم دنبال این اسکریپت هستم لطفا اگه کسی اطلاعاتی و اینکه چطور میشه تهیه کرد یا کسی توانایی برنامه نویسیشو داره لطفا برام پیغام بزاره اون چیزی که مده نظر منه دریافت مقاله با EZproxy هست به جای ip port اینم لینک درخواست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده