admin_html 5 ارسال شده در آبان 27، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 1401 سلام وقت بخیر . من بر روی هاست معمولی خودم کلیجا رو نصب کردم اما میخوام که فایل ها در هاست دانلودم بره که فضای بیشتری داره نه داخل هاست اصلی ام چطور این امر ممکنه ؟ چون توی هاست دانلود هم دیتابیس نمیدن که بخوایم مستقیم اونجا نصب کنیم . ممنونم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آبان 27، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 1401 سلام وقت بخیر. توی کلیجا باید افزونه FTP رو نصب کنید و توی هاست دانلود یه اکانت FTP بسازید و به اسکریپت متصل کنید. توی پنل مدیریت کلیجا از قسمت مدیریت افزونه ها می تونید جستجو و نصب کنید. این هم افزونه در مخزن گیت هاب: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin_html 5 ارسال شده در آبان 28، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1401 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر . اگر می شود این بخش ها را توضیح می دهید که چگونه پر کنم ؟ ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پس از ساخت اکانت ftp یک ftp username و یک ftp server دریافت کردم به همراه پورت 21 این ها را به چه شکل در اینجا قرار دهم ؟ ویرایش شده آبان 28، 1401 توسط admin_html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آبان 28، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1401 افزونه رو ناقص نصب کردید. از خود پنجره افزونه ها توی پنل مدیریت یکبار حذف کنید و مجددا نصب کنید. بعد عنوان و توضیحات فیلدها نمایش داده میشه و کافیه اطلاعات خواسته رو پر کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin_html 5 ارسال شده در آذر 3، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1401 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۸/۲۸ در 17:57، Masih گفته است : افزونه رو ناقص نصب کردید. از خود پنجره افزونه ها توی پنل مدیریت یکبار حذف کنید و مجددا نصب کنید. بعد عنوان و توضیحات فیلدها نمایش داده میشه و کافیه اطلاعات خواسته رو پر کنید. سلام وقت بخیر .افزونه به صورت دستی و حتی از فروشگاه داخل پنل kleeja نیز دانلود کردم اما عناوین به این شکل هست اگر می شود راهنمایی کنید واقعا به ftp شدیدا نیازمندم . عناوین آن را به ترتیب اگر می شود ارسال کنید . بسیار ممنونم . ویرایش شده آذر 3، 1401 توسط admin_html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 3، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1401 در 11 ساعت قبل، admin_html گفته است : عناوین آن را به ترتیب اگر می شود ارسال کنید . بسیار ممنونم . عنوان فیلدها که توی همون کد عناوین مشخص هست. مهم اینه که افزونه به درستی نصب نشده و روی عملکردش تاثیر میگذاره. نسخه PHP هاستتون رو چک کنید حتما روی 8 به بالا باشه توی بخش زیر کدهای ترجمه به همراه متن اصلی اونها که قرار بوده توی سایت اجرا بشه نوشته شده: 'KJ_FTP_OPT_NAME' => 'Unique Name', 'KJ_FTP_OPT_NAME_HELP' => 'Kleeja uses this name to identify that a file is related to this FTP account. Changing it will ruin the old files connection. Only edit this if you want to recover a connection of an old FTP account that has been deleted.', 'KJ_FTP_OPT_HOST' => 'Host', 'KJ_FTP_OPT_HOST_HELP' => ' Like: kleeja.com or a subdomain: sub.kleeja.com or an IP: 188.54.12.11', 'KJ_FTP_OPT_USERNAME' => 'Username', 'KJ_FTP_OPT_PASSWORD' => 'Password (hidden, type a new password only you want to change it)', 'KJ_FTP_OPT_PORT' => 'Port', 'KJ_FTP_OPT_ROOT' => 'Root Path', 'KJ_FTP_OPT_ROOT_HELP' => 'The path where Kleeja will create "uploads" folder in. Usually keeping it empty is fine.', 'KJ_FTP_OPT_PASSIVE_HELP' => 'Secure Passive FTP mode, slower.', 'KJ_FTP_OPT_ACTIVE' => 'Active', 'KJ_FTP_OPT_ACTIVE_HELP' => 'Inactive account will not receive new uploads to it, but will continue serving previous upload from it.', 'KJ_FTP_OPT_LINK' => 'Direct Link', 'KJ_FTP_OPT_LINK_HELP' => 'Link: http://kleeja.com or https://www.example.com/ftp1; If left empty, we will try to generate a link from the ftp host and given root folder.', 'KJ_FTP_ADD_NEW_ACCOUNT' => 'Add New FTP Account', 'KJ_FTP_ADD_NEW_ACCOUNT_EXP' => 'Are you sure of adding a new FTP account? <br><small>You can edit the account information after adding it.</small>', 'KJ_FTP_ACCOUNT_ADDED' => 'The FTP account has been added successfully!', 'KJ_FTP_ACCOUNT_UPDATED' => 'The FTP account has been updated successfully!', 'KJ_FTP_ACCOUNT_NAME_CONFLICT' => 'The unique name is existed before, you can not have two accounts with same unique name!', 'KJ_FTP_NO_ACTIVE_ACCOUNTS_NOTE' => 'Because you did not activate any FTP account, Kleeja will fallback to the default local uploading method. To make Kleeja Use FTP uploading method, <a href="./?cp=kj_ftp_options">activate an FTP account</a> now!', ], 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده