drtamin 0 ارسال شده در شهریور 2، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1401 سلام و عرض خسته نباشید من یک وب سایت وردپرسی فروشگاهی دارم که میخواستم اون رو به یک وب سایت کد نویسی شده تبدیل کنم. چطور میتونم این کارو شروع کنم و چه زبان برنامه نویسی پیشنهاد میکنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,271 ارسال شده در شهریور 2، 1401 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1401 سلام وقت بخیر سوالتون رو نفهمیدم! یعنی چی میخواین به کدنویسی تبدیل کنید؟ با جزئیات بیشتر بگید دقیقا میخوین چکار کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
drtamin 0 ارسال شده در شهریور 14، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1401 منظورم اینه که تبدیل ب به سایت php یا js کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,271 ارسال شده در شهریور 14، 1401 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1401 اگه منظورتون تبدیل به HTML و JS هست که باید از سورس سایتتون رو توی فایل notepad کپی کنید و با فرمت Html ذخیره کنید و فایل های استایل و جاوا اسکریپت رو در کنار فایل html قرار بدید و آدرسشون رو توی سورس تغییر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده