mahdi6 1 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 سلام. به دنبال یک افزونه جستجوگر که با المنتور سازگار باشه هستم. طوری که در نتایج جستجو، به غیر از نوشته ها، برگه ها و دسته بندی و هر محتوای دیگر رو به نمایش بزاره. اگر به صورت ایجکس هم باشه که چه بهتر. لطفا به من معرفی کنید هم پولی هم رایگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 سلام؛ یکی از بهترین افزونه های پولی مناسب نیاز شما این هست: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و بین افزونه های رایگان این ها بیشتر کاربرد دارند برای شما: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi6 1 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 در 7 دقیقه قبل، Masih گفته است : سلام؛ یکی از بهترین افزونه های پولی مناسب نیاز شما این هست: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و بین افزونه های رایگان این ها بیشتر کاربرد دارند برای شما: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آیا با المنتور سازگار هستند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1401 اون افزونه غیررایگان که معرفی کردم بله سازگاری داره با المنتور اما اون افزونه های رایگان یک شورتکد و ابزارک برای اینکار ارائه می کنند که احتمالا بتونید با ترفندهای خاصی ازش داخل محیط المنتور هم استفاده کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده