AmiRoo 18 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1401 (ویرایش شده) درود، میخواستم لیست قیمت ارزدیجیتال رو وارد کنم توی وردپرس تمایل من اینکه به صورت نواری شکل بالا یا پایین سایت رد بشه، اگر نه یه باکس بزارم که لیست قیمت هارو نشون بده(مثلا ابزارک باشه بگم این 5تا رمزارز رو قیمت هاشو نشان بده) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و یه قسمت هم باشه که شاخص ترس و طمع رو بتونم نشون بدم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ویرایش شده اردیبهشت 6، 1401 توسط AmiRoo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,276 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1401 سلام، برای اون حالت نمایش نواری متحرک از این تگ استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و برای اون حالت عقربه ای نمونه های زیادی هستند می تونید استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1401 در 15 ساعت قبل، Masih گفته است : سلام، برای اون حالت نمایش نواری متحرک از این تگ استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و برای اون حالت عقربه ای نمونه های زیادی هستند می تونید استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون اما توی وردپرس میخوام استفاده کنم و اینا خودش باید بروز بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,276 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1401 بله خب بیس اصلی کار همین HTML هست و شما برای مقادیر و اعداد و ارقام و متن ها باید از توابع استفاده کنید که اطلاعاتتون رو داخل این طرح ها نمایش بدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده