majidi 4 ارسال شده در فروردین 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 7، 1394 سلام کسی میتونه کمکم کنه آموزشی برای نصب این اسکریپت برام بزاره ؟ وقتی اپلود میکنم رو هاستم وقتی ادرس و باز میکنم اینو میبینم (عکس) خواهش میکنم یه آموزش تصویری با عکس یا ویدیو یا حتی نوشتاری برام بزارید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 7، 1394 ببینید اصلا به هیچ وجه هیچ کس تو ایران نمی دونه. تو هیچکدوم از سایتای خارجی هم نیست. من خودم نال کردمش و فارسی. نسخه 4 هستش. اگه می خوای یا باید از سایتای خارجی لایسنس بخری که نمی دونم چجوریه یا اینکه من 200 هزار تومان می فروشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در فروردین 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 7، 1394 دوستان بدون لایسنس نسخه 4 نمیتونید نصب کنید. حتی بر فرض هم بتونید نصب کنید آپدیت کردنش دوباره مشکل ساز میشه! کسانی که لایسنس میخوان من به تعدادمحدود دارم و میفروشم. اسکریپت 4 همراه با لایسنس و فارسی شده و راستچین هم هست که میفروشم. کسی خواست پیام بزاره. یا تلفن 09374783440 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hakan22 0 ارسال شده در تیر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 با سلام دوستان انجمن تخصصی پشتیبانی crea8social راه اندازی شده گفتن که به زودی آموزش نصب اسکریپت فارسی و راستچین در سایت قرار میدن انجمن یک هفتس راه اندازی شده منم منتظرم تا از این اسکریپت استفاده کنم راسی نیاز نیست لایسنس بخرید حتی نسخه 4 آدرس انجمن: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yassershafei 0 ارسال شده در تیر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 سلام دوست عزیز خواستی واست حلش میکنم php باید 5.4 یا 5.5 باشه بعد یه سری کد ها هستن باید تغییر کنن خواستی بده واست عوض میکنم (رایگان) هاست هم خواستی 5.5 بگیر بهتره خواستی دوستان دارم بهم پ خ بده بهت آدرس میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1394 سایتت اصلا بالا نمیاد دوست عزیز لطفا رسیدگی بکن خواستی اینجا میتونن کمکت بکنن و مشاوره رایگان هم بگیری لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کاری یا سوالی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 کسی میدونه این اسکریپت که اینهمه علاقه مند داره تو ایران بالاخره انجمن پشتیبانیش کی راه اندازی میشه؟ اگه نمیشه خودمون دست به کار شیم و انجمن رو تشکیل بدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 با سلام دوستان و سروران عزیز آیا انجمنی برای پشتیبانی از اسکریپت crea8social وجود داره ؟ اگه افزادی هستن که میتونن با نرخ کمتری فعالیت کنن با من در ارتباط باشند طراح قالب- افزونه نویس - و نفر برای رفع مشکلات احتمالی این اسکریپت ۰۹۳۹۹۴۱۹۳۰۰ افشین @hamkhunepmbot یوزر بالا برای افرادی هست که در تلگرام با مشکل ریپورتی نمیتوانند پیام ارسال کنند . با این روبات شما مستقیم میتوانید با ما در اربتاط باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 با سلام دوستان و سروران عزیز آیا انجمنی برای پشتیبانی از اسکریپت crea8social وجود داره ؟ اگه افزادی هستن که میتونن با نرخ کمتری فعالیت کنن با من در ارتباط باشند طراح قالب- افزونه نویس - و نفر برای رفع مشکلات احتمالی این اسکریپت ۰۹۳۹۹۴۱۹۳۰۰ افشین @hamkhunepmbot یوزر بالا برای افرادی هست که در تلگرام با مشکل ریپورتی نمیتوانند پیام ارسال کنند . با این روبات شما مستقیم میتوانید با ما در اربتاط باشید. قبلا کامل کار شده عزیز. می تونم پشتیبان شما باشم. با هزینه ماهیانه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 پیغام دهید تا با هم صحبت کنیم در موردش اگه افراد دیگه ای هستند و نظری دارند در مورد بهبود سازی این اسکریپت راهنمایی کنند مارو . @dghostir 09399419300 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 درود خواستین منم میتونم با شما همکاری کنم اما پاره وقت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 درود قبلا انجمنی برای این منظور بود ولی متاسفانه دچار همان مشکل انجمن رپیدلیچ گردید و از بین رف اگه باشه که ماهم هستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در آبان 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1395 در تلگرام پیام بدین در مورد هزینه و نحوه کار صحبت کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidi 4 ارسال شده در آبان 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 1395 کسی میدونه این اسکریپت که اینهمه علاقه مند داره تو ایران بالاخره انجمن پشتیبانیش کی راه اندازی میشه؟ اگه نمیشه خودمون دست به کار شیم و انجمن رو تشکیل بدیم دوست عزیز بنده 2 سال در پی این اسکریت بودم و تحقیق کردم پشتیبانی دائمی و لایسنس اسکریت و فارسی و راستچین شده رو میخواید با من تماس بگیرید 09389681487 و یا در تلگرام @majidip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در آبان 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 1395 سلام مجید جان ریپورت هستم پیام بده اگه امکانش هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 1395 در تلگرام پیام بدین در مورد هزینه و نحوه کار صحبت کنیم. مشخصات رو ارسال کنید ( پست فوق بسته شد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده