tag1 105 ارسال شده در فروردین 26، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1401 سلام میخوام wp-json رو ببندم که اگر آدرسش رو کسی وا کرد صفحه 404 عادی نشون داده بشه. از هسته ام غیرفعال کنه.افزونه های مختلفی نصب کردم ولی هیجکدوم کار نکرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 26، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1401 سلام؛ راه حل دستی و کدی که وجود داره برای اینکار، تا نسخه 4.7 پشتیبانی میشد و توی نسخه های جدید متاسفانه پشتیبانی نمیشه! اما می تونید یه تست کنید. کد زیر رو باید داخل فایل funtsion.php قرار بدید: add_filter('json_enabled', '__return_false'); add_filter('json_jsonp_enabled', '__return_false'); ولی راه های افزونه ای بهتره برای این مورد. دو تا از افزونه های پیشنهادی من: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بازم باید بگردید افزونه های دیگه رو هم تست کنید اگه یکی از این دو جواب نداد. یک کد دیگه هم داخل این تاپیک معرفی کردم، استفاده کنید به احتمال زیاد جواب میده: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 105 ارسال شده در فروردین 26، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1401 در 5 ساعت قبل، Masih گفته است : سلام؛ راه حل دستی و کدی که وجود داره برای اینکار، تا نسخه 4.7 پشتیبانی میشد و توی نسخه های جدید متاسفانه پشتیبانی نمیشه! اما می تونید یه تست کنید. کد زیر رو باید داخل فایل funtsion.php قرار بدید: add_filter('json_enabled', '__return_false'); add_filter('json_jsonp_enabled', '__return_false'); ولی راه های افزونه ای بهتره برای این مورد. دو تا از افزونه های پیشنهادی من: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بازم باید بگردید افزونه های دیگه رو هم تست کنید اگه یکی از این دو جواب نداد. یک کد دیگه هم داخل این تاپیک معرفی کردم، استفاده کنید به احتمال زیاد جواب میده: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این کد جواب داد در آخرین نسخه وردپرس: add_filter('json_enabled', '__return_false'); add_filter('json_jsonp_enabled', '__return_false'); نتیجه: در 5 ساعت قبل، Masih گفته است : سلام؛ راه حل دستی و کدی که وجود داره برای اینکار، تا نسخه 4.7 پشتیبانی میشد و توی نسخه های جدید متاسفانه پشتیبانی نمیشه! اما می تونید یه تست کنید. کد زیر رو باید داخل فایل funtsion.php قرار بدید: add_filter('json_enabled', '__return_false'); add_filter('json_jsonp_enabled', '__return_false'); ولی راه های افزونه ای بهتره برای این مورد. دو تا از افزونه های پیشنهادی من: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بازم باید بگردید افزونه های دیگه رو هم تست کنید اگه یکی از این دو جواب نداد. یک کد دیگه هم داخل این تاپیک معرفی کردم، استفاده کنید به احتمال زیاد جواب میده: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام از هر دو کد ترکیبی استفاده کردم بسته شد: add_filter( 'rest_authentication_errors', 'betalk_snippet_disable_rest_api' ); function betalk_snippet_disable_rest_api( $access ) { return exit(header('Location: /')); } add_filter('json_enabled', '__return_false'); add_filter('json_jsonp_enabled', '__return_false'); مشکلی در کارکرد افزونه ها ایجاد نمیکنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 26، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1401 اگه افزونه ای نداشته باشید که وابسته به API Json باشه خیر مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.