tag1 105 ارسال شده در فروردین 24، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 24، 1401 سلام قالب مشابه این سایت سراغ دارید؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 24، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 24، 1401 سلام؛ این قالب در اصل یک قالب HTML قدیمی در موضوع Admin Panel هست. حدود 4 الی 5 سال پیش مشابه همچین قالب رو برای یک سایت وبلاگدهی استفاده کردم و اون زمان قالب رو منتشر کردم. طرح بالا و پایین این قالب مثل همونیه که من ویرایش کرده بودم اما اسم اون قالب اصلی رو یادم نمیاد اما خاطرم هست چند نفر اون زمان قالب سایت رو خریدن. احتمالا بگردید قالب اصلیش رو پیدا کنید، من گشتم متاسفانه اسم نسخه انگلیسیش رو پیدا نکردم براتون قرار بدم. یه سرچ کنید HTML Admin Panel قالب هایی با این سبک طراحی رو می تونید پیدا کنید. هم رایگانش هست هم نال شده این هم آگهی فروش سایت وبلاگدهی که گفتم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تصویر آگهی سایت رو ببینید که دقیقا همین قالب این سایت هست. درکل که بگردید قالب های سبک پنل ادمین زیاده، حتی از این باکیفیت تر و بهتر. این طرح قالب خیلی قدیمی هست. خاطرم هست اون زمان که این قالب رو شخصی سازی کردم همون قالب دو سه سال بود منتشر شده بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.