hasanali81 0 ارسال شده در دی 8، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1400 سلام من میخوام تالارگفتگو ایجاد کنیم چطوری شروع کنم منبع آموزش و اسکریپت و اینجور چیزا اگه میشناسید معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در دی 8، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1400 درود؛ می تونید از اسکریپت IPS استفاده کنید. از اینجا دانلود کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. داخل گوگل هم جستجو کنید IPS فارسی، چند سایت در زمینه قالب و افزونه و آموزش های این اسکریپت فعالیت می کنند که می تونید استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasanali81 0 ارسال شده در دی 8، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1400 خواستم روی لوکال پیادش کنم این ارور میاد Fatal error: Cannot make static method XMLReader::open() non static in class IPS\Xml\_XMLReader in H:\xampp\htdocs\forum\system\Xml\XMLReader.php on line 34 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در دی 8، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1400 این اسکریپت روی لوکال هاست اجرا نمیشه. باید هاست اشتراکی با نسخه PHP 7.4 داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده