رفتن به مطلب

استفاده از breadcrumbs افزونه رنک مث در قالب Betheme


پست های پیشنهاد شده

سلام

من میخوام از کد پی اچ پی افزونه قدرتمند رنک مث ، در قالب بی تم استفاده کنم. میدونم که کدوم فایل مسئول نمایش بردکرام هستش ولی هرجایی قرار دادم ،نتیجه نگرفتم ، نمونه فایل رو قرار میدم ، لطفا دوستان راهنمایی کنن چطوری اینکارو کنم

*دلیل اینکارم اینه که رنک مث کلی امکانات داره ، ظاهر تمیزتری داره، و در سرچ کنسول خطا نمیندازه ولی قالب بی تم مشکل داره و اکثر مواقع خطاهای سرچ کنسول بابت بردکرام از قالبه

اینم کد رنک مث

<?php if (function_exists('rank_math_the_breadcrumbs')) rank_math_the_breadcrumbs(); ?>

از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هم ممنونم 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود؛

اگر خود افزونه گفته این کد باید در فایل functions قالب قرار بگیره، پوشه قالب رو باز کنید، در انتهای فایل functions.php روت قالب قرارش بدید. ظاهر این کد بیشتر به تابع اجرایی می خوره که باید در فایل ادامه مطلب قالب یعنی single.php قرار بدید.

اگر کد بطور خودکار خروجی HTML قابل دید برای کاربر می سازه، می تونید کد رو داخل div با کلس سفارشی اضافه کنید توی قالب، که بعدا بتونید ظاهر این قابلیت رو هم سفارشی سازی کنید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود اقای مهندس

حالتون چطوره؟

این قالب بی خیلی پیچیدگی داره ، چندروزیه درحال سروکله زدن هستم،در خود قالب تقریبا اکثر قسمت ها ، یعنی در اکثر حالت های ساخت صفحه و تمپلیت هاش خودکار بردکرام داره و میشه غیرفعالش کرد ولی زیبا و کامل نیست ، یعنی مثل رنک مث امکانات نمیده

حالا به یه جاهایی رسیدم،اگر تکمیل کنم نتیجه را میگم

این کد خودش خروجی html نمایش میده و برای کاربر قابل دیدنه ، فقط باید چنیدن قسمت از قالب اضافه بشه ، با افزودنش در فایل فانکشن مشکل حل نشد چون خیلی از جاها نباید نمایش میداد که خودکار همه جا پرینت میشد

ممنون ازشما

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

زنده باشید ممنون؛ امیدوارم حال شماهم خوب باشه.

این کد در فانکشن قرار میگیره؟

در چه جاهایی قراره نمایش داده بشه؟ مثلا فقط برگه ها و ادامه مطلب ها؟ چون هر کدوم از اینا یک تابع شرطی میشه براش نوشت که فقط توی ادامه مطلب ها مثلا نمایش بده

  • Like 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صفحات بی تم مدل های مختلف داره

مثلا Intro header برای بلاگ یا صفحات هست که عکس بزرگ و خوشگل نشون میده ولی اونجا اصلا بردکرام نداره

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

یه مدل دیگه هست که Subheader داره و اونجا خودش بردکرام داره ولی خوشگل نیست

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

اون کد در فانکشن که قرار بگیره همه چیز رو خراب میکنه

من الان مشکل 2تا رو گفتم

ولی هنوز کار داره

بازم سروکله میزنم و بهتون خبر میدم

ممنونم ازتون

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلاااااااااااااااااام و صد درووود

بلاخره درستش کردم

الان فقط مشکلم اضافه کردن عکس به هر category هستش ، داخل قالب تنظیماتی داره که میشه برای کل دسته بندی ها یه عکس ثابت در نظر گرفت ، منتها من میخوام که عکس های متفاوتی قرار بدم

کلاس عکس ها اینه : اسم دسته بندی ها رو یه کلاس و یه آی دی دادم که مشخص باشه

دومیش تگ html هست که داخل inspect دیدم

سومی هم کد سی اس اس هستش که داخل اینسپکت سمت راست تگ html دیدم 

.category-places #category-4

<div id="Header_wrapper" class="bg-parallax" data-enllax-ratio="0.3" style="background-position: center -10px;">
body:not(.template-slider) #Header_wrapper {
    background-image: url(http://localhost/be/wp-content/uploads/2016/02/home_lifestyle_subheader.jpg);
}
  

و میخوام با JQuery تغییرش بدم ، ولی هر مدل کدی درست کردم کار نکرد ، این یک نمونه از کد 

 jQuery(function($){
$("#category-2 .bg-parallax").append('<img src="http://localhost/be/wp-content/uploads/2014/03/home_lifestyle_postdetails_2_2-1.jpg">');
 });

از صفحه با کد هم یه عکس در ضمیمه میفرستم که بهتر بتونید تشخیص بدید منظورم چیه 

میشه لطفا راهنماییم کنید؟

ممنونم

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

ویرایش شده توسط raha.ab
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود؛

برای تعیین پس زمینه متفاوت نیاز به جی کوئری و سنگین کردن سایت با جاوا نیست. قالب استاندارد وردپرسی توی تگ body هر برگه ای که باشید یه سری کلس بهش اضافه میشه. برای مثال در یکی از دسته بندی ها اگه سورس بگیرید از سایت چنین چیزی خواهید داشت (کم یا زیاد ولی تقریبا اینطوریه)

<body class="rtl archive category category-other category-63 logged-in desktop chrome">

کلس category-63 مختص یک دسته بندی هست فقط. مثلا دسته بندی "سایر مقالات". برای باقی دسته ها هم چنین کلسی می تونید پیدا کنید.

بعد با همین کلس می تونید اون تصویر پس زمینه رو بر اساس دسته بندی فعلی درحال مشاهده تغییر بدید با CSS به صورت. در اینجا من برای سه دسته بندی سه پس زمینه مختلف تعیین کردم که در صورت مشاهده هر دسته بندی، پس زمینه خودشون که !important شدن روی سایت نمایش داده میشه:

body.category-1 #Header_wrapper {
    background-image: url(http://localhost/be/one.jpg) !important;
}

body.category-2 #Header_wrapper {
    background-image: url(http://localhost/be/two.jpg) !important;
}

body.category-3 #Header_wrapper {
    background-image: url(http://localhost/be/three.jpg) !important;
}

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و تشکر از شما

با سی اس اس خیلی تلاش کردم ولی نشد که نشد

یکی از متخصصین قالب بی گفت با جی کوئری و جاوا اسکریپت ممکن میشه ، برای همین میخوام که با این تکنولوژی ها انجام بشه

با کد ارسالی شما هم تست کردم،نتیجه یکسانه و بک گراند اعمال نمیشه متاسفانه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود مجدد

کد CSS چیز خاصی نداره که نشه در واقع با این کدی که دادم طبیعتا باید براتون انجام بشه. چون طبق اسکرین شاتی که دادید در حال حاضر کد استایل پس زمینه قالبتون !important نیست. مگر اینکه تداخل کدنویسی پیش اومده باشه که در این صورت حتما باید بعد از قرار دادن این کدها، از ابزار Inspect مرورگر چک بشه مشکل کار کجاست و چون شما هم لینکی ارائه نکردید نمیتونیم دقیق تر راهنمایی کنیم. هر سایتی یه سری ترفندهای خاص خودش رو باید روشون پیاده کرد. با حدس و گمان پاسخ بدیم تا فردا می تونم بهتون راه حل بدم که شاید 90 درصدشون جواب نده براتون!

بر اساس کدنویسی ها و توانایی رندر کردن کدهای استایل، کدی که دادیم رو به دو صورت دیگه هم میشه نوشت. یعنی اون لینک مستقیم تصویر رو میشه داخل کوتیشن " قرار داد. هم کوتیشن تکی و هم دابل کوتیشن:

body.category-1 #Header_wrapper {
    background-image: url("http://localhost/be/one.jpg") !important;
}

body.category-2 #Header_wrapper {
    background-image: url("http://localhost/be/two.jpg") !important;
}

body.category-3 #Header_wrapper {
    background-image: url("http://localhost/be/three.jpg") !important;
}

حتما نسخه کوتیشن دار رو هم تست کنید و از صفحه دسته بندی سورس بگیرید ببینید این کد اصلا به مرحله اجرا می رسه توی مرورگر یا نه؟ شاید نیاز باشه کلس ها رو ویرایش کنید یا اصلا چک کنید اگر این کد جدید اجرا میشه، آیا کد پس زمینه خود قالب در اولویت هست یا کدی که جدید اضافه کردید.

بجای category-2 چک کنید توی سورس دسته بندی کلس خاص دیگه ای هم هست یا خیر. اکثرا نامک یا Slug برگه رو بصورت کلس در تگ body می تونید داشته باشید مثلا category-food. از کلس تمام حرفی هم استفاده کنید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلامممممممممممممممم

اقای مهندس ، دمتون گرمممممممممممممممممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

درست شدددددددددددددددددددددددددددددددددددد

دقیقا مشکل دوتا کوتیشن بود ، وقتی کد اخری شما رو قرار دادم مشکل حل شد ، نمیدونید چقدر عذاب کشیدم، البته سلکتور سی اس اس رو هم درست انتخاب نکرده بودم و شما با 

body.category-3

نشون دادن این کد مشکل من رو کامل حل کردید

خدا خیرتون بده

نمیدونم چطوری تشکر کنم ، میبینید دیگه ، از ابتدای این تقریبا 3 هفته هستش که اسیر اینم

ولی باعث شد html , css و حالا jquery رو یاد بگیرم و کمی دانشم و بهتر کنم و بفهمم چی به چیه

ممنونم بابت همه کمک ها و حمایت هاتون

خیر ببینید الهی 💖

  • Thanks 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

زنده باشید؛

بله در برخی مواقع بر اساس کدهای دیگه ی استایل، دستورات CSS رو باید به روش های مختلفی نوشت. اولویت ها، ترتیب ها، و حتی یک کوتیشن ساده که شاید ناچیز به نظر برسه باعث میشه کل پروژه از کار بیفته. همین که تونستید این مورد رو متوجه بشید شما رو خیلی در بحث کدنویسی دقیق تر می کنه. چون الان دیگه میدونید حتی یک نقطه توی کدنویسی هم حائز اهمیت هست مخصوصا در PHP که یک نقطه می تونه یک تابع چند مگابایتی رو از کار بندازه!

موفق باشید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...