رفتن به مطلب

مشکل تمام صفحه کردن فیلد ها یا مرتب کردن


پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من صفحه پرداخت رو ویرایش کردم اما نامرتب هست

چه طوری مرتب کرد؟ مثلا فیلد ها کنار هم باشن؟

یا حداقل تمام صفحه بشن زشته این طوری

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود،

اینجور موارد رو نمیشه همینجوری پاسخ داد. شما بهتره یه لینک از صفحه پرداختون قرار بدید که بتونیم بر اساس کدهای قالبتون یه کدنهایی بهتون بدیم.

علاوه بر لینک دقیق تر بگید که کدوم فیلد قراره کجا قرار داشته باشه تا بتونیم یه کد استایل درست بهتون بدیم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

مثلا این طوری بشه

 

نام و نام خانودگی

موبایل | تلفن ثابت

استان | شهر

آدرس | کد پستی

مدل موبایل

ایمیل | رمز عبور

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود مجدد؛

طبق پاسخ قبلی، متاسفانه نمیشه یه کد دقیق داد در این خصوص. چون هر فرم و کد فرق داره با هم و کلس یا آی دی فیلدها تفاوت داره. اگه تمایلی به دادن لینک یا نسخه آنلاین فرم ندارید پس چاره ای جز راهنمایی کلی ندارم.

شما باید از خاصیت display: flex در CSS استفاده کنید.

مقدار Grid فیلدها رو زیر هم و مقدار Flex فیلدها رو در یک سطر قرار میده. حالا شما باید اون دو فیلدی که قراره در کنار هم باشند رو در یک div قرار بدید و به اون div استایل display: flex یا display: inline-flex بدید.

اگه افزونه فرم ساز دارید، و قابلیت تنظیمات پیشرفته داشته باشه می تونید فیلدها رو داخل یک گروه یا div قرار بدید تا بتونید این استایل رو بهشون بدید.

موفق باشید

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در ۱۴۰۰/۸/۲۶ در 13:48، Masih گفته است :

درود مجدد؛

طبق پاسخ قبلی، متاسفانه نمیشه یه کد دقیق داد در این خصوص. چون هر فرم و کد فرق داره با هم و کلس یا آی دی فیلدها تفاوت داره. اگه تمایلی به دادن لینک یا نسخه آنلاین فرم ندارید پس چاره ای جز راهنمایی کلی ندارم.

شما باید از خاصیت display: flex در CSS استفاده کنید.

مقدار Grid فیلدها رو زیر هم و مقدار Flex فیلدها رو در یک سطر قرار میده. حالا شما باید اون دو فیلدی که قراره در کنار هم باشند رو در یک div قرار بدید و به اون div استایل display: flex یا display: inline-flex بدید.

اگه افزونه فرم ساز دارید، و قابلیت تنظیمات پیشرفته داشته باشه می تونید فیلدها رو داخل یک گروه یا div قرار بدید تا بتونید این استایل رو بهشون بدید.

موفق باشید

ممنون تست میکنم اطلاع میدم

قالب بی تم هست

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...