M_2167 1 ارسال شده در مرداد 24، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1400 سلام من اسکریپت ColibriSM رو نتونستم نصب کنم یکچیزایی میخواست قرمز شده بود بلد نبودم فعال کنم یوزر هاست بدم کسی میتونه نصب کنه؟ با مسئولیت خودم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_2167 1 ارسال شده در مرداد 24، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1400 یا اگر ممکن هست اسکریپت OOBenn رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 24، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1400 درود؛ اسکریپت ColibriSM در مراحل نصب، اون مواردی که قرمز هستن در اصل پیش نیاز اسکریپت هستن که توی اکثر اسکریپت های شبکه اجتماعی نیازن. اگه مواردی قرمز باشند یعنی اون ماژول ها و توابع PHP روی هاستتون فعال نیست. همون موارد رو توی تیکت به هاستینگ بگید براتون نصب و فعال کنند در غیراینصورت هیچ کدوم از اسکریپت های شبکه اجتماعی بطور کامل و صحیح نصب نمیشن. اون مواردی که لیست میشه موقع نصب در واقع توابع و ماژول های عمومی هستند که تقریبا 90 درصد اسکریپت ها چه شبکه اجتماعی، چه مدیریت محتوا و سایر اسکریپت ها بهش نیاز دارند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_2167 1 ارسال شده در مرداد 24، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1400 حله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده