رفتن به مطلب

درخواست آپدیت اسکریپت vanguard


پست های پیشنهاد شده

سلام

وقت بخیر

داشتم اسکریت وانگارد رو ران میکردم در آخرش فریمورکش ارور میداد چون آپدیت براش اومده بود نسخه ای که در سایت قرار دادید 1.1.2 ولی الان به نسخه ی 6.0.0 رسیده

لینک بیست اسکریپت :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک اصلی :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

وقت بخیر

من دو سه بار نصب کردم و پاک کردم روی هاست ولی مشکل داره مثلا یکی از مشکلاش اینه که ایمیل تایید رو به اکانت نمی فرسته و 500  SERVER ERROR این اخطار رو میده.

داخل توضیحات نصب خودش این رو نوشته :

 

File System Permissions

To be able to start the installation at all, you must set appropriate permissions for storage folder and it's subfolders. So, the very first thing to do is to set permissions to 777 for storage folder, all it's subfolders as well as settings.json file.

After setting the permissions you are ready to proceed to the installation.

من دسترسی پوشه ها رو هم به 0777 تغییر دادم ولی کار نکرد نمیدونم دقیق منظورش از دسترسی ها به 777 چی هست

 

اگه امکانش هست راهنمایی فرمایید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 4 ساعت قبل، امید سالاری گفته است :

من دسترسی پوشه ها رو هم به 0777 تغییر دادم ولی کار نکرد نمیدونم دقیق منظورش از دسترسی ها به 777 چی هست

 

خوده پوشه storage به همراه هر پوشه ای که داخلش هست و همچنین فایل settings.json رو باید دسترسی 0777 بدید. بعد کش رو پاک کنید و تست کنید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 دقیقه قبل، Masih گفته است :

خوده پوشه storage به همراه هر پوشه ای که داخلش هست و همچنین فایل settings.json رو باید دسترسی 0777 بدید. بعد کش رو پاک کنید و تست کنید.

خود پوشه ی stronge رو بعد از نصب پاک کنم ؟ یا کش در جای دیگری سیو میشه ؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 4 دقیقه قبل، امید سالاری گفته است :

خود پوشه ی stronge رو بعد از نصب پاک کنم ؟ یا کش در جای دیگری سیو میشه ؟

خیر این پوشه یکی از پوشه های حیاتی اسکریپت هست برای ذخیره سازی انواع داده ها داخلش. منظورم کش مرورگر بود که پاک کنید تا مشکلی مربوط به کش و کوکی مرورگر نداشته باشید

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 دقیقه قبل، Masih گفته است :

خیر این پوشه یکی از پوشه های حیاتی اسکریپت هست برای ذخیره سازی انواع داده ها داخلش. منظورم کش مرورگر بود که پاک کنید تا مشکلی مربوط به کش و کوکی مرورگر نداشته باشید

خودش تو مرحله اخر دوباره میگه به 755 بر گردونید.

 

Note! Since your root directory is still writable by the group, you should now change the permissions to 755 and make it writable only by root system user. This is for security reasons.

 

پوشه های هاست رو به حالت 755 هم برگردوندم ولی مثلا ریست پسورد میزنم ارور 500 میده !!

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 12 ساعت قبل، امید سالاری گفته است :

ریست پسورد میزنم ارور 500 میده

باز نشدن صفحات دلیل عمده‌اش بخاطر درست نبودن فایل htaccess هست. این فایل رو در روت اسکریپت چک کنید که محتویاتی داخلش باشه و اگر هست سالم باشه کدهاش و مناسب با ماژول های هاستتون باشه.

اکثر این مشکلات به دلیل دستورات rewrite هست که آدرس ها رو از مثلا site.ltd/post.php به آدرسی مثل site.ltd/post تبدیل می کنه. اگه دستورات ناقص باشه یا دستورات مربوطه وجود نداشته باشه داخل htaccess چنین مشکلی بوجود میاد

یه علت دیگه هم عدم سازگاری نسخه فعلی PHP سرور شما با نسخه موردنیاز PHP اسکریپت هست. توی مستندات اسکریپت چک کنید نسخه PHP چند رو نیاز داره. اکثر اسکریپت های جدید نسخه 7.2 به بالا رو نیاز دارند و اگه روی 5.6 باشه احتمالا چنین خطایی داده میشه.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، Masih گفته است :

باز نشدن صفحات دلیل عمده‌اش بخاطر درست نبودن فایل htaccess هست. این فایل رو در روت اسکریپت چک کنید که محتویاتی داخلش باشه و اگر هست سالم باشه کدهاش و مناسب با ماژول های هاستتون باشه.

اکثر این مشکلات به دلیل دستورات rewrite هست که آدرس ها رو از مثلا site.ltd/post.php به آدرسی مثل site.ltd/post تبدیل می کنه. اگه دستورات ناقص باشه یا دستورات مربوطه وجود نداشته باشه داخل htaccess چنین مشکلی بوجود میاد

 

<IfModule mod_rewrite.c>
    #<IfModule mod_negotiation.c>
    #    Options -MultiViews -Indexes
    #</IfModule>

    RewriteEngine On

    # Handle Authorization Header
    RewriteCond %{HTTP:Authorization} .
    RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

    # Redirect Trailing Slashes If Not A Folder...
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} (.+)/$
    RewriteRule ^ %1 [L,R=301]

    # Handle Front Controller...
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^ index.php [L]
</IfModule>
 

 

الان این مشکل داره ؟؟؟

 

نسخه ی php هم بالا بردم خودش مرحله ی دوم ارور میداد 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

این مشکل میتونه علت های زیادی داشته باشه.

اگر مایل بودید اطلاعات هاست + آدرس سایت رو پیام خصوصی کنید. آخرین نسخه اسکریپت هم داخل فایل منیجر آپلود شده و مسیری که آپلود کردید رو هم پیام خصوصی کنید.

اگر هم قصد ارائه اطلاعات رو ندارید، بهتره روی سطح دسترسی ها و نسخه های PHP بیشتر کار کنید. حداقل نسخه 7.1.3 باید باشه. همه نسخه ها رو باید بررسی کنید. همچنین این ها پیش نیازهای این اسکریپت هستند:

PHP >= 7.3.0
BCMath PHP Extension
OpenSSL PHP Extension
PDO PHP Extension
Mbstring PHP Extension
Tokenizer PHP Extension
Ctype PHP Extension
XML PHP Extension
JSON PHP Extension
GD PHP Extension
Fileinfo PHP Extension

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، Masih گفته است :

این مشکل میتونه علت های زیادی داشته باشه.

اگر مایل بودید اطلاعات هاست + آدرس سایت رو پیام خصوصی کنید. آخرین نسخه اسکریپت هم داخل فایل منیجر آپلود شده و مسیری که آپلود کردید رو هم پیام خصوصی کنید.

اگر هم قصد ارائه اطلاعات رو ندارید، بهتره روی سطح دسترسی ها و نسخه های PHP بیشتر کار کنید. حداقل نسخه 7.1.3 باید باشه. همه نسخه ها رو باید بررسی کنید. همچنین این ها پیش نیازهای این اسکریپت هستند:


PHP >= 7.3.0
BCMath PHP Extension
OpenSSL PHP Extension
PDO PHP Extension
Mbstring PHP Extension
Tokenizer PHP Extension
Ctype PHP Extension
XML PHP Extension
JSON PHP Extension
GD PHP Extension
Fileinfo PHP Extension

 

کلا به خوبی ران شده خب !

فقط بخش smtp server مشکل داره نمیدونم چجوری ارسال میکنه چون اصن جایی برای ثبت اطلاعات ایمیل و ... نداره 

فقط وقتی که ثبت نام میکنم ایمیل تایید نمیاد و بخش ریست پسورد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

داخل روت اسکریپت یک فایل به نام .env هست. اونو باز کنید و اطلاعات SMTP رو داخلش وارد کنید. کد مربوط به SMTP داخل این فایل به این صورت هست:

MAIL_DRIVER=smtp
MAIL_HOST=your_smtp_host
MAIL_PORT=your_smtp_port
MAIL_USERNAME=your_smtp_username
MAIL_PASSWORD=your_smtp_password
MAIL_ENCRYPTION=your_smtp_encryption

اگه سرور SMTP شما MAIL_ENCRYPTION نداره بجای مقدارش عبارت null رو وارد کنید

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...