jahan-tools2 1 ارسال شده در خرداد 31، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1400 سلام کدی هست که بشه فرمی رو آجاکس کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 31، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1400 درود؛ برای آجاکس کردن یه فرم باید از جی کوئری و کتابخانه های مخصوصش استفاده کنید. توی هر فرم و کدی متفاوت هست. اگه کد خاصی ندارید که می تونید توی بیست اسکریپت نمونه های زیادی از فرم های آجاکس رو مشاهده کنید. چه به صورت اسکریپت مستقل و چه برای جوملا یا وردپرس و حتی HTML و ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan-tools2 1 ارسال شده در تیر 2، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1400 من اگه یک کد فرمی رو بدم میتونید برام آجاکس کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 2، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1400 فرم باید از اول آجاکس نوشته بشه. فرم های قبلی که به صورت عادی هستند هم باید بازنویسی بشن که زمان میبره. من شخصا وقتشو ندارم اما می تونید کدهاتون رو در صورت تمایل قرار بدید اگر دوستان وقتشو داشته باشند براتون انجام بدن 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan-tools2 1 ارسال شده در تیر 2، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1400 ممنون . اینم از کد فرم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هرکی تونست برام آجاکس کنه ممنون میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan-tools2 1 ارسال شده در تیر 3، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1400 سلام ممنون ولی هرکاری که گفت انجام دادم نشد آموزش سایت های دیگه هم نگاه کردم نشد چون بیست اسکریپت کد نویسان خوبی داره اومدم تا از شما درخواست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan-tools2 1 ارسال شده در تیر 7، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1400 (ویرایش شده) ممنون که کمک کردید من خودم فرمَم رو درست کردم ولی بدون آجاکس با کد html به این صورت : <form action="test.php" target="test-iframe"> <input name="test" type="text"> <input type="submit"> </form> <br> <iframe style="border:none;" name="test-iframe"> </iframe> با این کد صفحه رفرش نمیشه و فرم کار خودشو انحام میده و اطلاعات رو دریافت می کنه امیدوارم بدردتون بخوره همینطور که به درد من خورد. ویرایش شده تیر 7، 1400 توسط jahan-tools2 اضافه کردن یک متن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده