mlove 1 ارسال شده در بهمن 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1393 سلام چون میخوام یه سایت تبادل بازدید بزنم این اسکریپت رو خیلی لازم دارم و از سایت نالفا دانلود کردم اما مشکلی در نصب برام پیش اومده و توی نظرات سایت تالفا مطرح کردم اما جوابی نگرفتم و ایمیل گذاشتن که هرچی پی ام میدم ج نمیدن مشکل من اینه که وقتی دیتابیس رو ایمپورت میکنم این اخطار رو میده: راهنماییم کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در بهمن 10، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1393 نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در بهمن 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1393 سلامچون میخوام یه سایت تبادل بازدید بزنم این اسکریپت رو خیلی لازم دارم و از سایت نالفا دانلود کردم اما مشکلی در نصب برام پیش اومده و توی نظرات سایت تالفا مطرح کردم اما جوابی نگرفتم و ایمیل گذاشتن که هرچی پی ام میدم ج نمیدن مشکل من اینه که وقتی دیتابیس رو ایمپورت میکنم این اخطار رو میده: راهنماییم کنید لطفا سلام دوست عزیز با آی دی یاهو null_fa در ارتباط باشید تا براتون نصب کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده