mediatarh 0 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 با سلام و با اجازه مدیران محترم 20 اسکریپت دوستانی که علاقه به چت روم دارند ولی چیزی بلد نیستن و یا مشکلاتی در نصب چت روم دارن میتونن مشکلاتشون رو در این تایپیک بیان کنن.من و سایر دوستان و اساتید سعی میکنیم مشکلاتتون رو حل کنیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 این بکاپ که خودتون قرار داده بودید یوزر پس مدیریتش چیه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در بهمن 8، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1393 این بکاپ که خودتون قرار داده بودید یوزر پس مدیریتش چیه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم user:admin pass:12345 از دیتابیس عوض کنید اگه نتونستید از طریق یاهو بگید براتون عوضش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.