tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 سلام . دوستان بنده تازه کار ویبولتین هستم . میشه لطف کنید یک آموزش جامع از نصب قالب ویبولتین بگذارید . توی سایت های مرجع فارسی هم سری زدم اما متوجه نصب نشدم . ورژن ویبولتینم 4.2 هست . الان من میخوام یک قالب روش نصب کنم تماما قالب انجمن میریزه به هم . واین که قالب تمی که دانلود میکنم را باید توی روت هاست و برروی فایل های انجمن اکسترکت کنم ؟ مثل مای بی بی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 کسی کمک نمی کنه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 اول محتویات پوشه ی Uploads که توی فایل دانلودی قالب هست رو در پوشه ی images موجود در روت انجمن آپلود و اکسترت کنید سپس در صفحه ی مدیریت انجمن وارد استایلها و قالب ها > دانلود و نصب استایل بشید و فایل xml قالب رو آپلود کنید چشم پوشی از ورژن استایل رو هم روی بله بزارید برای گذاشتن قالب به صورت پیشفرض هم وارد تنظیمات > تنظیمات اصلی انجمن > تنظیمات استایل و زبان بشید استایل پیش فرض رو تغییر بدید و ذخیره کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 سلام . اونوقت پوشه های تم باید روی خود فایل های images اکسرکت بشن یا نه باید تم توی یک پوشه درون images اکسترکت بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 شما تم مورد نظرت رو بزار اینجا تا بهتر بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 سلام . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده