NullFa 0 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 سلام دوستان قصدم از ایجاد این تاپیک این هست که اون دسته از دوستانی که ناراحت بودن که چرا قالبی که قول داده بودید رایگان پخشش میکنید رو برای خرید گذاشتید و خیلی های دیگه هم میگفتن که آیا پول تبلیغات براتون کافی نبود و از این جمله از حرفا . حالا قالب بیست اسکریپت بصورت رایگان در اختیار خیلی از دوستان قرار گرفته، راضی شدید از این کار، حالا بیایید اینجا نظر بدید بگید چط.ر بوده یا اگرم قالب مشکلی داره بگید تا همکاران راهنمایی کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 برای من که بالا نیومد هنگام نصب همه چی بهم ریخت و مجبور شدم برم قالبو از توی هاست حذف کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 تشکر بابات انتشار رایگانش . گرفتمش هنوز فرصت تست پیدا نکردم . موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در دی 30، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 برای من که بالا نیومد هنگام نصب همه چی بهم ریخت و مجبور شدم برم قالبو از توی هاست حذف کنم خوب دوست عزیز باید مشکل اینجا مطرح می کردید تا ماهم بررسی کنیم تا حل شه و بقیه دوستان به مشکل مشابه شما برنخورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 به نظر من نباید برای دانلود میزاشتن , چون میتونستن با فروش اون قالب , قالب ها و اسکریپت های پولی بیشتری رو برای دانلود قرار بدن ولی به هر حال به نظر کاربرا احترام گذاشتن و لطف کردن به صورت رایگان منتشر کردن من به نوبه ی خودم از مدیر سایت بابت احترام به نظزات کاربران تشکر میکنم :61:و امیدوارم کاربران بتونن با این قالب سایت خودشونو به صورت زیبا طراحی کنن.:18: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 سلام قالب برای من funection.php ارور میداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در دی 30، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 سلام قالب برای من funection.php ارور میداد میشه لطف کنید ارور اینجا قرار بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 میشه لطف کنید ارور اینجا قرار بدید آها مرسی دوست عزیز دوباره آپ کردم درست شد مرسی از انتشار قالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در دی 30، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 خوبه خدارو شکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PcCo 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 دوست عزیز میخوام قسمت آموزش ویدیویی و محصولات فروشگاه رو حذف کنم از کجا این کارو بکنم قالب خراب نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 دوست عزیز میخوام قسمت آموزش ویدیویی و محصولات فروشگاه رو حذف کنم از کجا این کارو بکنم قالب خراب نشه از قسمت sidebar-left.php لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 خوب خدا رو شکر میبینم که دوستانی که یکم اعتراض داشتن کمی راضی تر شدن.خـــــدا رو شـــکـــــر از ادمین عزیز هم ممنونیم بابت انتشار قالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 سلام قالب خوبیه من یه ورژن دیگه اش را از یک سایت که یادم نیست دانلود کردم اما امکانات هیچی نداشت ! اما ماشاالله این خیلی خیلی بهتر از اونه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 سلام قالب خوبیه من یه ورژن دیگه اش را از یک سایت که یادم نیست دانلود کردم اما امکانات هیچی نداشت ! اما ماشاالله این خیلی خیلی بهتر از اونه ! سلام خوب دوست عزیز اون نسخه ریپ شده بود ولی این کاملا اصلی است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 سلام ادمین جان اینم مشکل من بعد از اینکه فعالش کردم صفحه سفید شد حتی صفحه سایت هم سفید شد لینک عکس: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 ادمین جان هستی ؟ ( مشکلم را در پست 4 همین تاپیک گفتم) دوست عزیز پست که دادید مشکل به حساب نمیاد و باید با یک طراح صحبت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
200script 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 دوست عزیز پست که دادید مشکل به حساب نمیاد و باید با یک طراح صحبت کنید سلام بنده هم نگفتم که مشکل است میخواستم شکل پست رو عوض کنم مگه خودتون طراح قالب نیستید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در بهمن 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 سلامبنده هم نگفتم که مشکل است میخواستم شکل پست رو عوض کنم مگه خودتون طراح قالب نیستید ؟ ما طراح قالب نیستیم طراح های قالب تو فوتر مشخصن! ما صاحب قالب هستیم شما هر ویرایشی میخواهید تو قالب بدید به ما که مربوط نیست! باید با یک کدنویس صحبت کنید اسپم هاتون هم حذف شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 2، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 سلام ادمین جاناینم مشکل من بعد از اینکه فعالش کردم صفحه سفید شد حتی صفحه سایت هم سفید شد لینک عکس: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لطف کنید روی یک هاست دیگه یا روی لوکال تست بفرمایید چون این قالب توسط بنده چندین بار تست شده و البته امکان داره از functions.php هم باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
200script 0 ارسال شده در بهمن 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 ادمین عزیز برای من هم صفحه سفید باز میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در بهمن 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 چرا من روی یک هاست دیگه نصب کردم درست بود ولی تو هاست خودم صفحه سفید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 2، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 وردپرسی که استفاده می کنید نسخه چنده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در بهمن 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 آخرین نسخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در بهمن 2، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 اگر از پوسته استفاده دارید اطلاعات رو برام پ.خ کنید تا ببینم مشکل کجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 سلام خوب دوست عزیز اون نسخه ریپ شده بود ولی این کاملا اصلی است بله درسته از فایل ها و نحوه قالب بندی کاملا معلوم اون ریپ شده اصلا بالا نمیومد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.