seokarimian 0 ارسال شده در بهمن 18، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1399 با سلام. من یک سایت وردپرسی دارم که قبلا براش یک پلیر اختصاصی نوشته بود یک شخصی. الان بعد از چندوقت، دیگه پلیر اختصاصی کار نمیکرد و من هم پاکش کردم. الان نیاز دارم که یک پلیر html با قابلیت تغییر استایل، فایل های موزیک سایت که به صورت تک آهنگ و آلبوم هست و فایل های ویدیویی رو پخش کنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید عزیزان. سپاس بی کران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seokarimian 0 ارسال شده در بهمن 18، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1399 ممنون از پاسخگوییتون. اما من نمیخوام از افزونه های وردپرس استفاده کنم. چون حدود 2000 مطلب از نوع موزیک و ویدیو در سایتم هست و اگر از افزونه استفاده کنم، باید دستی همه ی 2000 مطلب رو براش پلیر لینک بدم. میخوام پلیر جدید با html باشه که کدش رو داخل بخش single.php قرار بدم و به صورت اتومات ، پلیر همه مطالب سایتم درست بشه. به عبارت ساده تر، نمیخوام از شورت کد استفاده کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seokarimian 0 ارسال شده در بهمن 18، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1399 بله به روز هست همه چیز. ببخشید پلیر html چه ارتباطی به به روز رسانی وردپرس داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seokarimian 0 ارسال شده در بهمن 18، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1399 نه اصلن موضوع چیز دیگه ای هست من بد رسوندم فکر کنم. پلیر که قبلا در سایت من بود، اختصاصی نوشته شده بود و اصن ربطی به پلیر وردپرس نداشت. الان پلیر وردپرس توی سایت من باز میشه اما من نمیخوام با اون کار کنم. میخوام یک پلیر دیگری باشه که هم آلبوم رو ساپورت کنه و هم بشه استایلش رو عوض کرد. نیاز به یک پلیر html دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.