mediatarh 0 ارسال شده در دی 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 1393 با سلام دوستان و مدیران انجمن ایا افزونه ای برای وردپرس هست که بعد از پرداخت ، لینک دانلود برای مشتری نمایش داده بشه یا به ایمیلش ارسال بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در دی 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 1393 مشکل حل شد مدیران تایپیک رو ببندن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bhmthe 0 ارسال شده در دی 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 22، 1393 سلام منم دنبال چنین افزونه ای هستم اگه پیدا کردی به منم معرفیش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در دی 24، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 24، 1393 من از درگاه پرداخت پارس پال استفاده میکنم و همچین افزونه ای رو پارس پال به رایگان در اختیار من گذاشت.فکر میکنم تمامی درگاه ها این افزونه رو برای دانلود به مشتری ارائه بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.