zdamia 0 ارسال شده در دی 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1393 سلام دوستان کسی میتونه این اسکریپت رو بدون مشکل برام نصب کنه و فارسی سازی هم بکنه من نصب کردم و لی نمیشه بره تو ادمین سایت و ارور میده اگه میتونید انجام بدید هزینه رو هم اعلام کنید چقدر هزینه داره تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 1393 سلام مشخصات هاست رو پ خ کنید یه نگاهی بندازم اگه وقت کنم فارسی میکنم براتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zdamia 0 ارسال شده در دی 23، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1393 متاسفانه از رو هاست پاکش کردم چون وقتی میخواستم وارد ادمینش بشم ارور میداد منم کلا پاکش کردم چون سر در نمیاوردم محتویاتش رو اپلود کنم میتونید نصب کنید و ارورش رو برطرف نمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zdamia 0 ارسال شده در دی 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1393 کسی میتونه مشکلاتش رو برطرف کنه با هزینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در دی 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 درود بر شما ُ شماره همراهم رو میزارم تماس بگیرید واستون کاملا فارسی و بهینه سازی میکنم. 09138340170 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده