RezA_del 10 ارسال شده در دی 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1393 سلام نظرات وردپرس من مشکل پیدا کرده و وقتی میخوای نظر بدی این پیغامو میده: Submission failed. Make sure Javascript is turned on and try again. Contact the site administrator if this error persists. وردپرس هم به صورت خودکار و هم دستی آپدیت و آپگرید شده دوستان هر کسی میتونه کمک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1393 از کی اینطوری شده؟ اخرین بار چه تغییراتی انجام دادید؟ گزینه ارسال دیدگاه داخل تنظیمات فعاله که ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در دی 15، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1393 یک ماهی فکر کنم هست چون خودم تازه فهمیدم اره همه چی درسته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1393 ببینید توی فایل سینگل همچین کدی هست که فراخوانی شده باشه wp-comments-post.php اگه نباشه مشکل داره اگه هم هست یک فایل commnets.php قالب دیگر رو جایگزین محتویات اون فایلتون کنید ببینید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در دی 16، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1393 هم فایل comment.php هست و هم توی سینگل فراخوانی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده