v{IR}us 0 ارسال شده در دی 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1393 لینک در سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چگونه قسمت تماس با ما قالب رو درست کنم الان وقتی طرف تو سایتم بره ارسال رو بزنه اون چیزایی که وارد کرده کجا میرههه !!! ؟ ؟ ؟ این قالب من قسمت style.css و بقیه قسمتا رو چک کردم برای زدن ایمیل خودم تا اونجا ارسال بشه اما چنین قسمتی نبود تو اونا که !! لطفا چک کنید و کمک کنید . با سپاس . :smilingsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
v{IR}us 0 ارسال شده در دی 13، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1393 ببخشیدا ولی کاره من ضروریه یه کمی سریع تر پاسخگو باشید ممنون می شم . من باید قالب سایت خودمو زودتر درست کنم - تنها اشکالی هم که تو این قالب دارم . این هس که تماس با ماش من موندم کجا پیامشون ارسال میشه اگه به ایمیل ارسال میشه کدام ایمیل پس من که فایل های css قالب رو چک کردم اثری برای گذاشتن ایمیل ادرس خودمون نبود . یه راهنمایی کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 ببخشیدا ولی کاره من ضروریه یه کمی سریع تر پاسخگو باشید ممنون می شم . من باید قالب سایت خودمو زودتر درست کنم - تنها اشکالی هم که تو این قالب دارم . این هس که تماس با ماش من موندم کجا پیامشون ارسال میشه اگه به ایمیل ارسال میشه کدام ایمیل پس من که فایل های css قالب رو چک کردم اثری برای گذاشتن ایمیل ادرس خودمون نبود . یه راهنمایی کنید لطفا درود. دوست عزیز css مربوط بخ بخش استایل قالب میباشد و هیچگونه کد html داخل آن قرار نمیگیرد چون قالب بصورت اچ تی ام ال هست تمامی کد ها در فایل index قرار دارد توی بخش ایمیل یه کد داده به اسم send_form_email.php که با استفاده ازین فایل ایمیل ارسال میشه ولی متاسفانه این فایل در قالب نیست میتونید از یه تابع دیگه استفاده کنید :smilingsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.