Soroush 0 ارسال شده در دی 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 سلام به همه من قالب وردپرس دیزاینر رو از سایت خوبتون 20 اسکیریپت دانلود کردم ولی footer سایت ارور میده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نگاه کنید خودتون اگه میشه بگید چیکار کنم خیلی از این قالب خوشم میاد . پیشاپیش از پاسخ شما دوستان گل انجمن 20 اسکیریپت تشکر میکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 سلام افزونه wp pagenavi نصب کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soroush 0 ارسال شده در دی 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 خیر بلکه تمام افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی تغییری نکرد البته برای نصب افزونه یا قالب از هاست اقدام میکنم از خود وردپرس نمیتونم یعنی وردپرس فک کنم یه مشکلی داره حالا چیکار کنم ؟؟:119: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 دوست عزیز از هاست که نمیشه افزونه نصب کرد شما از هاست می توانید در پوشه پلاگین قرار بدید برای فعال سازی حتما باید به کنترل پنل وردپرس دست رسی داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 پوسته ی خوبیه ، اما ... بخش قالب نظراتش خیلی خیلی افتضاح و بد سلیقه طراحی شده . ای کاش تنظیمات قالب داشت . برای اخرین قالب ها و اخرین اسکریپت ها ک در ستون چپ قرار داره چطری باید اقدام کرد ؟ قالب زیباییه اما خیلی کار داره . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soroush 0 ارسال شده در دی 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 الان قسمت فوتر رو چیکارش کنم ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soroush 0 ارسال شده در دی 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 وردپرس رو پاک کردم دوباره ریختم ایراد از قالبه اگه میشه راهنمایی کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 قالب مشکلی نداره تست شده است شما افزونه های مورد نیاز نصب کنید و فعال کنید مشکل حل خواهد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soroush 0 ارسال شده در دی 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 مشکلم حل شد خیلی ممنون از همه دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در دی 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده