razmjo 22 ارسال شده در بهمن 17، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1398 سلام افزونه ای میشناسید که برای هردسته از محصولات ووکامرسی بشه صورت حساب رو تغییر داد مثلا من میخوام برای یک دسته خواص از محصولاتم صورت حسابش متفاوت باشه به طوری که برای پرداخت ابتدا بایستی قوانین رو تایید کنه و سپس یک سری توضیحات اجباری بایستی مشتری درج بکنه و در نهایت پرداخت بکنه ممنون میشم اگه این افزونه رو سراغ دارید بهم اطلاع بدید، مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در بهمن 17، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1398 پیدا کردم این افزونه yith woocommerce checkout manager در نسخه های جدیدش این قابلیت رو داره که برای هر دسته صورت حساب رو ویرایش کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در بهمن 17، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1398 ببخید دوستان من این افزونه رو گرفتم اما داخلش چیزی برای اینکه برای هردسته صورتحساب رو تغییر بدم پیدا نکردم، کسی بلد چطوری باید انجام بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در بهمن 20، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1398 کسی نیست کمک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persiaa 0 ارسال شده در بهمن 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1398 در در 17 بهمن 1398 در 09:13، razmjo گفته است : سلام این افزونه چی هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده