hostdownload 20 ارسال شده در بهمن 4، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1398 با سلام من می خواهم اسلایدر وب سایت فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه ولی مشکلی که هست در تمامی صفحه ها این اسلایدر هست و حذف نمی شه وقتی 'meta_value' => 'on' را به 'meta_value' => 'off' تغییر می دم کلا اسلایدر حذف می شه ولی من می خواهم صفحه اصلی وب سایت بماند لطفا دوستان راهنمایی کنند آدرس وب سایت hostdownload.net فایل هدر پیوست شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در بهمن 5، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1398 در در 4 بهمن 1398 در 01:12، hostdownload گفته است : با سلام من می خواهم اسلایدر وب سایت فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه ولی مشکلی که هست در تمامی صفحه ها این اسلایدر هست و حذف نمی شه وقتی 'meta_value' => 'on' را به 'meta_value' => 'off' تغییر می دم کلا اسلایدر حذف می شه ولی من می خواهم صفحه اصلی وب سایت بماند لطفا دوستان راهنمایی کنند آدرس وب سایت hostdownload.net فایل هدر پیوست شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام فایل پیوستی دانلود نمیشه 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در بهمن 5، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1398 خود سایت هم نگاه کردم انگار مشکلتون حل شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hostdownload 20 ارسال شده در بهمن 5، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1398 در 29 دقیقه قبل، sohil79 گفته است : خود سایت هم نگاه کردم انگار مشکلتون حل شده بله مشکل با شرط زیر بر طرف شد <?php if ( is_home() ) { ?> your codes <?php } ?> 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده