xtrywow 0 ارسال شده در دی 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 9، 1398 سلام دوستان افزونه روواسلایدر رو اوکی کردم نصب شد ریجیستر هم هست اما موقع وارد کردن تمپلیت ارور میده که purchase code is invalid میشه یه راهنمایی بفرمایید حتی addone ها نصب میشه ولی template نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
xtrywow 0 ارسال شده در دی 10، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1398 مرسی که هیچکس پاسخ نمیده ولی توقعی نیست کارتون حرف نداره من خودم طرفدارتونم دمتون گرم بچه های 20script لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در دی 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1398 درود. در هنگام نصب Template ها مشکل اینه که مستقیما سعی میکنه کد خرید (Purchase Code) رو از API اورجینال بررسی کنه که در نسخه نال شده طبیعتا این مورد کار نمیکنه. سعی میکنم در آینده ای نزدیک این مورد رو پیگیری کنم. تا اون موقع در صورت تمایل می تونید بجای ایمپورت کردن Template بصورت دستی سعی کنید مشابه اون رو بازسازی کنید یا اطلاعات فایل الگوی اسلایدر رو با نوت پد باز کنید و اونها رو درون ریزی کنید. هرچند اگه فایل Template بصورت Export استاندارد وردپرس تهیه شده باشه می شه با استفاده از افزونه Import وردپرس بازیابی کرد (یعنی بجای استفاده از درون ریزی خود افزونه از درون ریزی هسته وردپرس استفاده بشه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده