irmacfa 20 ارسال شده در مهر 19، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1398 دوستان من یه سایت دارم تازگی نمیدونم چرا لوگو رو نمایش نمیده جالب اینجاست هر عکسی رو قرار میدم باز هم نمایش نمیده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixel2007 3 ارسال شده در مهر 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1398 من دیدم فایلهات ظاهرا پسوند نداره یکبار از طریق سفارشی سازی وردپرس امتحان کنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در مهر 20، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1398 در 8 ساعت قبل، pixel2007 گفته است : من دیدم فایلهات ظاهرا پسوند نداره یکبار از طریق سفارشی سازی وردپرس امتحان کنید منظورت از پسوند چیه ؟ الان همون فایل لوگو این لینک آدرسش هست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که با فرمت PNG قرار گرفته ولی از طریق سفارش سازی وردپرس رو نفهمیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tpark 8 ارسال شده در مهر 21، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 1398 درود بر شما لوگوی شما تگ srcset (تگ source set) داره که خالیه، اگر قالب تنظیماتی برای این گزینه داره، تنظیمش کنید و اگر نه جای آپلود چند تا لوگو داره همه رو آپلود کنید. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده