alireza97 0 ارسال شده در مهر 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1398 سلام به همه دوستان راستش من دارم یک سایت کنکوری طراحی می کنم که صرفا خدمات آنلاین از قبیل آزمون آنلاین و مشاوره غیر حضوری ارائه میده می خواستم بدونم که از لحاظ قانونی باید سایتم رو جایی ثبت کنم، مثل ثبت شرکتی یا هر چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tpark 8 ارسال شده در مهر 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1398 درود بر شما اگر تراکنش های مالی در سایت صورت خواهد گرفت، بله. باید در enamad.ir ثبت نام کنید بگیرید که البته اجباری نیست ولی برای دریافت درگاه مستقیم بانکی داشتن نماد الزامی هستش. اگر خیر، ثبت نام در ستاد ساماندهی کاملا اختیاری هستش. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza97 0 ارسال شده در مهر 16، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1398 ممنون یه سوال دیگه اگر بخوام یک سایت بین المللی که از درگاه پرداخت paypal استفاده می کنه بسازم، اون رو کجا باید ثبت کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza97 0 ارسال شده در مهر 16، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1398 ممنون پس اگه صرفا نماد اعتماد بگیرم ولی ثبت شرکت نشه، از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟ یه سوال دیگه اگر بخوام یک سایت بین المللی که از درگاه پرداخت paypal استفاده می کنه بسازم، اون رو کجا باید ثبت کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid66 3 ارسال شده در مهر 17، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1398 سلام اینماد هم خیلی لازم نیست یعنی از درگاه های واسط مثل زرین پال میتونید استفاده کنید که 1 درصد کارمزد داره . مهمترین جا همون فیلترینگ هست که حتما ثبت کن چون با افرادی طرف هستی که بخاطر ی عکس یا یک متن یا حتی یک کامنت میزنن فیلترت میکنن برا پی پال هم باید حساب در خارج از کشور داشته باشی ( ایران تحریم هست ) البته ی سری سایت هستن به عنوان واسط و دلال که اصلا توصیه نمیشه ی وقت دیدی فردا جمع کردن رفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده