bist2021 0 ارسال شده در مهر 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 11، 1398 با سلام . دوستان سوالی دارم ممنون میشم کمکم بکنید . من قالب آوادا رو دانلود کردم بصورت رایگان ... میخوام ببینم آیا امکان داره با این قالب رایگان سایت مشابه آوادا پلاس طراحی بکنم ؟ اینم لینک آوادا پلاس که قیمتش 500 هزار تومنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مهر 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 دوست عزیز نمونه سایت جالبی بود. خوشحال میشوم اگر تجربه ای در اینگونه طراحی پیدا کردید به اشتراک بگذارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 درود. همین نمونه رو با صفحه ساز داخلی قالب هم می تونید ایجاد کنید. کافیه چندتا بلوک ایجاد کنید و تصاویر تبلیغاتی برای دسته بندی هاتون رو مشابه همین لینکی که دادید استفاده کنید. تمامی بلوک های معرفی دسته بندی لینک داده شده تصویر از پیش طراحی شده هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده