marjan68 0 ارسال شده در شهریور 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1398 سلام روزتون بخیر من وردپرس نسخه 4.7.14 دارم و پلاگین wpml مطابق با این نسخه رو میخوام روش نصب کنم تو ساییتون ورژن 3.3 رو دیدم ولی با این ورژن وردپرس کامپتیبل نیس نسخه 3.6 یا 3.7 رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 20، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1398 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام فکر می کنم با این نسخه مشکلتون حل شه تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjan68 0 ارسال شده در شهریور 20، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1398 مطمینید؟ من دسترسی به هاست ندارم اگه مطابقت نداشته باشه سایت دان میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 20، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1398 خیر سایت که دان نمیشه در نهایت می توانید با غیرفعال کردن افزونه مشکل پیش آماده حل کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1398 درود، اگر از آخرین نسخه ی وردپرس و افزونه ی WPML استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد مگر اینکه قالبتون برای نسخه های جدید وردپرس آماده نشده باشه که در اینصورت باید آخرین نسخه ی قالبتون رو دریافت و استفاده کنید یا اگر قالب اختصاصی هست از طراحتون بخواهید جهت حفظ مسایل امنیتی سایتتون، قالبتون رو آپدیت کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjan68 0 ارسال شده در شهریور 21، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1398 سلام اگه wpml 3.6 رو پیدا کنم نمیخوام وردپرسمو آپدیت کنم. ولی متاسفانه هنوز موفق نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده