classiciranian 0 ارسال شده در شهریور 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1398 سلام دوستان عزیز این اولین فعالیت من در انجمن 20اسکریپت هست من موقعی که افزونه ای رو از سایت20اسکریپت میگیرم موقعی که میخوام داخل وردپرس نصبش کنم می نویسه "هیچ افزونه معتبری یافت نشد" تماماً همینجوریه به نظر فایل های سایت خراب هستن لطفا کمک کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 6، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1398 سلام خوش آمدید دوست عزیز اینکه شما نمی توانید از افزونه یا هر چیز دیگری استفاده کنید دلیل بر خرابی آن نیست ! برای استفاده از افزونه ها ما آموزش استفاده قرار دادیم ان را مطالعه کنید تا مشکلتون حل شود. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1398 سلام دوست عزیز زمانی که افزونه رو از 20اسکریپت دانلود میکنید فایل زیپی که در اختیار شما قرار داده میشه حاوی افزونه هست اما ! فایل دانلود شده به صورت زیر هست یعنی یک پوشه حاوی افزونه و چند فایل تبلیغاتی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای استفاده کافیه اول فایل دانلود شده رو روی سیستم خودتون از حالت فشرده خارج بکنید اون پوشه ای که افزونه داخلش هست و مجدد zip بکنید و فایل zip شده رو داخل وردپرس خودتون آپلود کنید سوالی بود بفرمایید در خدمتم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
classiciranian 0 ارسال شده در شهریور 8، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 8، 1398 ممنون برادر ولی یه سوال اسم همون فایلی رو که دانلود کردم رو روش بزارم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 8، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 8، 1398 در ۱ ساعت قبل، classiciranian گفته است : ممنون برادر ولی یه سوال اسم همون فایلی رو که دانلود کردم رو روش بزارم؟ خیر. اهمیتی نداره. فایل zip که محتویات اون اولین ریشه فایل پلاگین باشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1398 در 2 ساعت قبل، classiciranian گفته است : ممنون برادر ولی یه سوال اسم همون فایلی رو که دانلود کردم رو روش بزارم؟ خواهش میکنم ( دکمه تشکر هم خوبه ) اهمیتی نداره چه اسمی روش بزارید البته معمولا اسم اون پوشه اسم اصلی خود افزونه هست و نیازی به تغییر هم نداره فقط کافیه مجدد زیپش کنید و داخل وردپرس آپلود بکنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
classiciranian 0 ارسال شده در شهریور 9، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1398 ممنون مشکلم حل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده