irmacfa 20 ارسال شده در مرداد 23، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1398 دوستان افزونه یا روشی هست که یک افزونه ای رو نصب کردیم بشه از ریشه پاکش کرد از دیتابیس بگیر تا کل کش و فایل های پنهانی که ایجاد کرده! بیشتر منظورم روی اون افزونه هایی هست که به فرض نال شده رو نصب کردم حالا میخوام تبدیلش کنم قانونی اما کش و فایل های نهان قبلی روش هستند و امکان تغییر لایسنس رو بهم نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در شهریور 1، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1398 با این افزونه میتونی اگه جدولی توی دیتابیس ایجاد کرده پاک کنی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کش هم توی پوشه wp-content/cache اگه چیزی مرتبطش دیدی پاک کن قبل هر کار هم بک آپ بگیر مشکلی پیش نیاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در شهریور 1، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1398 در 14 دقیقه قبل، masoud202 گفته است : با این افزونه میتونی اگه جدولی توی دیتابیس ایجاد کرده پاک کنی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کش هم توی پوشه wp-content/cache اگه چیزی مرتبطش دیدی پاک کن قبل هر کار هم بک آپ بگیر مشکلی پیش نیاد نه رفیق این افزونه هم باز تاثیری نداره امتحان کردم. شما یه افزونه Null شده نصب کن بعد پاک کن ، کش و پاکسازی و همه چیز هم با این افزونه انجام بده بعد بیا نسخه Orginal همون افزونه رو بنصب همچنان فایل هات سر جاش هستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در شهریور 1، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1398 چه افزونه ای میخوای استفاده کنی؟ اکثر افزونه هارو نسخه خریداری شده و نال شده رو بررسی کردم. هیچ کدوم تاحالا مشکلی نداشتن و به درستی کار کردن(البته نسخه خریداری شده پشتیبانی داره ولی نال رایگان نه) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در شهریور 1، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1398 در ۱ ساعت قبل، masoud202 گفته است : چه افزونه ای میخوای استفاده کنی؟ اکثر افزونه هارو نسخه خریداری شده و نال شده رو بررسی کردم. هیچ کدوم تاحالا مشکلی نداشتن و به درستی کار کردن(البته نسخه خریداری شده پشتیبانی داره ولی نال رایگان نه) مثلا افزونه Youst SEO یا افزونه WordPress Automatic لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده