surushm 4 ارسال شده در مرداد 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1398 با سلام من افزونه Slider Revolution 6.0.7 را از سایت شما برداشتم و نصب کردم اما نسخه 6.0.6 بود. فقط جهت اطلاع تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 6، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1398 سلام ممنون از اطلاع رسانی مجددا دانلود بفرمایید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 6، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1398 با تشکر اما کماکان فایل همان نسخه قبلی است 6.0.6 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در مرداد 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1398 سلام من افزونه رو آپدیت کردم کل اسلاید هام پرید ... ورژن 6.0.6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 7، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 با دانلود منیجر دریافت نکنید از طریق خود مرورگر اقدام بفرمایید این موضوع به دلیل تغییر سرور دانلود پیش آمده و به زودی حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 7، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 در 14 ساعت قبل، irmacfa گفته است : سلام من افزونه رو آپدیت کردم کل اسلاید هام پرید ... ورژن 6.0.6 وای ، بله مال من هم از بین رفته ، شما چکار کردید برای بازیابی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 7، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 فایل ها از دست نرفتند فقط تغییر سرور داشتیم و برای شما همچنان ارتباط از سرور قدیم برقرار می شد نه از سرور جدید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 7، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 در ۱ ساعت قبل، M.J Saberyan گفته است : فایل ها از دست نرفتند فقط تغییر سرور داشتیم و برای شما همچنان ارتباط از سرور قدیم برقرار می شد نه از سرور جدید خب بالای سایت من یک اسلایدر بود ولی الان از بین رفته . آیا این ربطی به محل سرور دارد ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 7، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 نه عزیز چیزی که عرض کردم برای فایل های دانلودی است که درون سایت هستند مشکلی که شما می فرمایید ارتباطی به این موضوع ندارد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در مرداد 7، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1398 در 10 ساعت قبل، surushm گفته است : وای ، بله مال من هم از بین رفته ، شما چکار کردید برای بازیابی ؟ والا هیچی متاسفانه بک آپ هفته قبل رو برگردوندم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 9، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1398 سلام وقت بخیر من نسخه 6.0.6 این افزونه را نصب کردم علاوه براینکه آثار آن ، نمایش ندادن اسلایدر قبلی در زمان بازبینی است . در preview هم خطا میدهد Ajax Error تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 12، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1398 دوستان وقت بخیر من با نصب نسخه جدید 6.0.8 Slider Revolution تمامی اسلایدهایم دوباره برگشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در مرداد 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1398 در 14 ساعت قبل، surushm گفته است : دوستان وقت بخیر من با نصب نسخه جدید 6.0.8 Slider Revolution تمامی اسلایدهایم دوباره برگشت. نسخه جدیدش یه ایراد داره اونم اینه فضای کمی اختصاص به ویرایش اسلایدرت میده مثلا اگه 1024 * 768 باشه و نوشته اسلایدرت وسط باید اسکرول کنی تا پایین نسخه های قبل از 6 اینجور نبود من برگشتم 5.7 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
surushm 4 ارسال شده در مرداد 14، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1398 سلام من نسخه 6.0.9 این افزونه را دانلود کردم اما این نسخه 6.0.8 است . به نظر میرسد میزان خطاها در بروز رسانی افزونه ها بیشتر شده یا شاید روش من در برداشتن فایل اشتباه است. لطفا بفرمایید. متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده