Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 30، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1398 درود، یک منوی دایره ای براتون آماده کردم که در حالت عادی مخفی هست و زمانی که روی محدوده ی مشخص شده کلیک بشه، نمایش داده میشه و به کاربر این اجازه رو میده تا از بین گزینه ها، یک گزینه رو انتخاب کنه. این منو از SCSS استفاده می کنه پس در موقع استفاده حواستون به این موضوع باشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در خرداد 30، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1398 در 14 دقیقه قبل، Masih گفته است : درود، یک منوی دایره ای براتون آماده کردم که در حالت عادی مخفی هست و زمانی که روی محدوده ی مشخص شده کلیک بشه، نمایش داده میشه و به کاربر این اجازه رو میده تا از بین گزینه ها، یک گزینه رو انتخاب کنه. این منو از SCSS استفاده می کنه پس در موقع استفاده حواستون به این موضوع باشه. سلام خسته نباشی مسیحا عزیز این منو انگار اجرا نمیشه بررسی بفرمایید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 30، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1398 در 1 دقیقه قبل، M.J Saberyan گفته است : سلام خسته نباشی مسیحا عزیز این منو انگار اجرا نمیشه بررسی بفرمایید سلام آقا محمد، بله، ظاهرا فراموش کرده بودم لینکش رو داخل تاپیک قرار بدم، که اوکی شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده