mlove 1 ارسال شده در آذر 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1393 دوستان عزیز لطفا آموزش کامل و مرحله ب مرحله ای اسکریپت premium-url-shortener-v4.2.1 رو یکی از دوستای گلم آموزش بده خیلی احتیاج دارم مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1393 کاری نداره آپلودش کن بعد برو به آدرس سایتت اطلاعات رو وارد کن تموم اینم نمونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 27، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1393 کاری نداره آپلودش کن بعد برو به آدرس سایتت اطلاعات رو وارد کن تموم اینم نمونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام نصبش کردم اما کار نمیکنه یعنی آدرس سایت بهش میدم کوتاه نمیکنه + از کجا وارد پنل مدیریت بشم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 27، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1393 سلام نصبش کردماما کار نمیکنه یعنی آدرس سایت بهش میدم کوتاه نمیکنه + از کجا وارد پنل مدیریت بشم؟ اول لوگین کنید و بعد به ادرس : url.ir/admin لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1393 ادرس سایتتو هم بذار خب و اینکه اسکریپ به این که ادرس با wwwباشه یا بدون www مهمه و ببین وقتی نصب کردی WWW داشت یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 سلام دوستان کسی است کمک کنه این اسکریپت نصب کنم تا مرحله اخر می روم تمام میشه برای ورود به سایت هست نام ورمز می زنم هیچی نمیاره خواهشا کمک کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 چند روز پیش خودم این سیستم روی 20url.ir نصب کردم شما اول نسخه زیر رو نصب بفرمایید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد به این صفحه برید و نسخه جدید را روی نسخه قدیم بارگذاری کنید و از صفحه آپدیت بروز رسانی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 اپدید چطوری کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 اول نسخه شما گفتی رونصب کردم بازهم هیچی نیمیابرد حذف کردم باز اون یک دی که رونصب کردم بازم هیچی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 بعد از این که فایل های نسخه جدید را بارگذاری کردید به مشابه ادرس زیر بروید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 بعد چکارکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 یک گزینه ای مبنی بر اینکه اجازه بدید تا دیتابیس رو بروز کنه وجود داره اون بزنید / کار تمام است . فقط فراموش نشه فولدر install حتما حذف کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 چطوری فارسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 24، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1394 به قسمت کنترل پنل بروید به ادرس url.ir/admin و بعد تب languages انتخاب کنید و در قسمت New Language Name اسم زبان خود را وارد کنید و در کادر های زیر تمام کلماتی که در اسکریپت به کار رفته اند قرار گرفته اند که می توانید به زبان دلخواه خود پاین هر جمله یا کلمه معنی فارسی خود را بنویسید و در آخر save کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 چطور داخل سایت تبلیغ کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 وچطوری صفه اصلی رو تصویر عوض کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 25، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 دوست عزیز سعی کنید مشکلات و سوالات خود را همزمان باهم بیان کنید (!) برای تبلیغات به قسمت کنترل پنل رفته و به قسمت settings رفته و به تب Advertisement مراجعه کنید و تبلیغات خود را فعال کنید برای تغییر پوسته هم به فولدر themes در هاست خود بروید و قالبی که استفاده می کنید و فعال است را انتخاب کنید و به قسمت فایل های قالب رفته و آن هارو شخصی سازی کنید البته این بخش بهتره توسط طراحان و کدنویسان صورت بگیره تا مشکل احتمالی به وجود نیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 می خواهم درصفه اول متن هارو عوض کنم چکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 اگر فایل های Html هست که بازشون کن متن مورد نظر رو پیدا و با فارسی جایگزین کن اگر فایل ترجمه داره اونارو با ویرایشگر باز کن و ترجمه کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 کدوم فایل ها باید کجا بروم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 یه عکس از لیست فایل های اسکریپت بده و ذکر کن کدوم قسمت رو میخوای تغییر بدی تا بگم چه فایلی رو ویرایش کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 سلام چطوری قالب راست چین کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 قالب می خواهم راست چین کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.