B A B A K 4 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 درود ! در اینجا هک نمایش گروه های کاربردی در پایین صفحه رو قرار میدیم . آموزش : فایل product-ugcb-211.xml در مسیر ادمین سی پی > پلاگین ها & محصولات > مدیریت محصولات > [اضافه کردن Product] لینک دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شات از هک موفق و پیروز باشید . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 19، 1395 تو کدام قسمت از سی پنل باید آپلودش کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 19، 1395 تو کدام قسمت از سی پنل باید آپلودش کنم ؟ شما باید در بخش ادمین در مدیریت پلاگین و محصولات آپلود کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 19، 1395 بله مرسی فقط من دکمه بروزرسانی شونو نزد الان که میخام بزنم هرکاری میکنم روی ادیت بزنم هیچ گزینه ایی نداره توی ادیت برای بروزرسانی فعال کردند چطور میتونم اونهایی که ادد کردم رو برورسانی شون فعال کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 19، 1395 سلام برایتون نصبش کردم شما بعد از اپلود در محصولات میرید به بخش مدیریت و تنظیمات و از اونجا باید تنظیمات رو ادیت کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1395 همین رو خودم نصب کردم مجدد ولی چرا بالای صحفه این ارور رو نمایش میده Warning: Function split() is deprecated in ..../forum.php(791) : eval()'d code on line 4 یعنی همه چی اوکی هست ولی بالای صحفه انجمن این ارور رو به نمایش میزاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 مشکل از قدیمی بودن ورژن و فانکشن هس عزیز 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 خود هک یا از خود انجمن ؟ الان باید چیکار کنم مدیر جان که برطرف بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 خیر هک قدیمی هسش شما میتونین از هک اخربن بازدید کننده گان بجای این استفاده کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 ممنون میشم مدیر جان لینک آخرین نسخه هک بازدیدکنندگان رو بدید متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 بلع بفرمایین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در تیر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 1395 مدیر جان نصب کردم ولی این اون نیست این کاربرهایی که توی 24 ساعت گذشته آنلاین شدن رو نمایش میده ولی من میخام گروه های کاربری رو نمایش بده وقتی هکی که شما گفتید نصب کردم دقیق این رو نمایش داد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 1395 به تنظیمات هک باید برین در بخش id ها باید ای دی های مربوط به گروه های کاربری که ساختین رو با با ویرگول از هم جدا کنین بطور مثال 1,3,5 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در تیر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 1395 ببینید تمامی موارد صحیح هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حتی فارسی سازیش هم کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 ببینید تمامی موارد صحیح هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حتی فارسی سازیش هم کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بله تنظیمات صحیح هس اما شما id هارو برررسی کنین و بعد بزارین برین بخش گروه های کاربری اونجا در کنار تمام گروه ها ای دی نوشته 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده