techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 سلام خدمت شما میشه یکی آموزش قرار دادن این قالب رو بگه ؟ نظر دادم اونا جواب نیومد خواهش میکنم جواب بدین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 درود ، موضوع منتقل شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 آقا من الان چیکار کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 دوست گرامی وبلاگ دارید یا وردپرس هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 وردپرس هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 وردپرس هستش از htaccess. کد ها رو تعریف کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 نه هیچ کاری نکردم ینی نمیدونم چیکار کنم میشه مرحله به مرحله بگین چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 چی میشه یکی جواب بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 میشه دقیق منظورتو بگی؟؟قالب 404 واسه وردپرس؟؟یا html؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 25، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 دوست عزیز این قالب به صورت html هست و نیازی به نصب نیست فقط کافیست در روت سایت قرار دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 اگر مشکلتون حل شد درخواست بسته شدن تاپیک رو بدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 دوست عزیز این قالب به صورت html هست و نیازی به نصب نیست فقط کافیست در روت سایت قرار دهید ببخشین منظورتون از روت چیه ؟ ینی دقیقا باید چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 ببخشین منظورتون از روت چیه ؟ینی دقیقا باید چیکار کنم ؟ درود ، روت یعنی جایی که شما اسکریپت وردپرس رو نصب کردید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 بابا بنده خدارو اینقدر گیج نکنید فایل 404 + دسترسی به هاست برام پ.خ کنید تا براتون اوکی کنم بعدش هم آموزش دقیق در انجمن میذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
techno 0 ارسال شده در آذر 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 بابا بنده خدارو اینقدر گیج نکنیدفایل 404 + دسترسی به هاست برام پ.خ کنید تا براتون اوکی کنم بعدش هم آموزش دقیق در انجمن میذارم میشه آموزش دقیق رو الان بگین میخوام خودم بدونم چیکار دارم میکنم و یاد بگیرم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در دی 10، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1393 دوست عزیز - آموزش در انجمن وجود داره . کافیه فقط یکم بگردید... اینم از آموزش و کد ها: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 10، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1393 ببین داداش . اینو که دانلود کنی یه پوشه هست داخلش چند تا پوشته و چند تا فایل با پسوند html هست . این هارو تو صفحه اول فایل منیجر اپلود کن ( اپلود کن بعد انزیپ کن ) بعد صصفحه اصلیشو باز کن و ادرسشو بزار هرجای سایتت ک لازم داری . تموم . موفق باشی هم وطن :123::123: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad_h_m 0 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.