parviz 0 ارسال شده در فروردین 19، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1398 سلام من همین اول مشکل دارم مرحله اول رو رفتم و داخل هاستم به صورت زیپ اپلود کردم و بعد از حالت زیپ دراوردم حالا قمتی که میخوام نصب کنم اون قسمت نصب نمیاد مطمعا هستم که ادرس رو اشتباه میزنم لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 19، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1398 😐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در فروردین 21، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1398 در در 19 فروردین 1398 در 00:04، parviz گفته است : سلام من همین اول مشکل دارم مرحله اول رو رفتم و داخل هاستم به صورت زیپ اپلود کردم و بعد از حالت زیپ دراوردم حالا قمتی که میخوام نصب کنم اون قسمت نصب نمیاد مطمعا هستم که ادرس رو اشتباه میزنم لطفا راهنمایی کنید سلام خوش آمدید چه اسکریپت اقدام به نصب کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده