armin 0 ارسال شده در دی 16، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1397 سلام . میخوام یک سایت فروش پین کد شارژ همراه اول و ایرانسل راه اندازی کنم / نیاز به یک افزونه امن برای این کار دارم که پین کدها را رمز گذاری کند . ضمنا یک افزونه جهت همکاری در فروش هم نیاز دارم . لطفا راهنمایی کنید تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,275 ارسال شده در دی 16، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1397 درود. اسکریپت Freer : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. + تمامی افزونه های این اسکریپت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin 0 ارسال شده در دی 16، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1397 ممنونم اما فریر امنیت نداره / متاسفانه باگهای زیادی در فریر وجود داره که عمدتا در انجمن های مختلف در مورد بجث شد / تیم پشتیبانی اسکریپ کاملا این سیستم را رها کردند و دیگر بروزرسانی نشد . اگر اسکریپت دیگری سراغ دارید که قابلیت همکاری در فروش داشته باشد معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shatelfile 0 ارسال شده در دی 17، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1397 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin 0 ارسال شده در دی 17، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1397 در 7 ساعت قبل، shatelfile گفته است : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام . ممنونم از شما من این افزونه را با قیمت بسیار مناسب از یک منبع تخصصی و مورد اعتماد تهیه کردم / البته فکر نکنم این سایت تخصصی باشد و بروزرسانه های بعدی ارائه نمیگردد , در تصاویر نام سایت راست چین نوشته . در کل این افزونه نسبت به تصاویر موجود خیلی متفاوت است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.