رفتن به مطلب

مشکل در نصب اسکریپت phpanalyzer


پست های پیشنهاد شده

با سلام

وقتی اسکریپت رو نصب میکنم درست بارگذاری نمیشه، میشه راهنمایی کنید

با تشکر

عکس نتونستم آپلود کنم اینجا.

لینک عکس : sm37_phpanalyzer.jpg

ویرایش شده توسط maham100
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود.

اسکریپت مشکلی نداره، وقتی داخل سایت قرار داده شده یعنی تست شده قبلا. شما از صفحه یه سورس بگیرید ببینید آدرس هایی که میزنه برای فایل هایی مثل CSS و JS و عکس ها، بطور جداگانه و مستقیم اجرا میشن یا خیر؟ و بررسی کنید که آدرس این فایل ها هم درست باشه . یعنی وجود داشته باشه داخل پوشه لوکال هاستتون.

و همچنین اگه مرورگرتون ADBlock داره، موقتا غیرفعالش کنید. گاهی اوقات به اشتباه فایل های استایل رو مسدود میکنه.

اما بیشتر روی مورد اول تمرکز داشته باشید. چک کنید اگه آدرس دهی فایل ها درست باشه نباید مشکلی باشه. و بجای آی پی هم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  رو امتحان کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ترجه هم میشه راهنمایی کنید؟

در واقع english.json انکدینگش فک کنم ansi هستش باید بشه utf-8 درسته؟ وقتی دستی تو هاست تغییر میدم آیکونا به هم میریزه

ویرایش شده توسط maham100
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

فایل رو با نرم افزار NotePad++ باز کنید، در قسمت Encoding گزینه UTF-8-BOM رو کلیک کنید و فایل رو ذخیره کنید. بعد شروع کنید به ترجمه کردن.

قبل از تغییر انکودینگ ترجمه نکنید. بعد از تغییر هم داخل هاست آپلود کنید. تغییر انکودینگ داخل فایل منیجر یکم مشکل داره و گاهی اوقات فایل رو ناقص میکنه.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام، بخشی تو کانفیگ هست دقت کنید اسم وبسایت خودتون رو توش بنویسید:
 
    // Site Url Configuration
    'url'                  => 'http://***.ir/',
    // Make sure the url contains a "/" at the end.
];

با ستاره مشخص کردم دقت کنید لینک سایت خودتون باشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 month پیش ...

سلام

اسکریپ بالا امده اما دکمه لاگین رو میزنم به قسمت لاگین وارد نمیشه

لطف میکنین راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 19 ساعت قبل، rezachamani گفته است :

سلام

اسکریپ بالا امده اما دکمه لاگین رو میزنم به قسمت لاگین وارد نمیشه

لطف میکنین راهنمایی کنید

درود.

فایل htaccess واقع در روت اسکریپت رو بررسی کنید که خالی نباشه. داخل فایل دانلودی هم احتمالا این فایل هست. محتویاتشون رو مقایسه کنید و اگر چیزی که داخل هاستتون هست خالیه، بطور دستی محتویات رو منتقل کنید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 ماه پیش ...
در در 20 بهمن 1397 در 15:59، Masih گفته است :

درود.

فایل htaccess واقع در روت اسکریپت رو بررسی کنید که خالی نباشه. داخل فایل دانلودی هم احتمالا این فایل هست. محتویاتشون رو مقایسه کنید و اگر چیزی که داخل هاستتون هست خالیه، بطور دستی محتویات رو منتقل کنید.

درود برای کلا توی صفحه index میاد

لاگین و... کار نمیکنه... ( کار نمیکرد htaccess نوشتم ) اما فقط صفحه اول نشان میده

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان اگر فقط صفحه اول نمایش داده میشه فایل htaccess  رو هم آپلود کنید 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه کاریه دوستان این همه اذیت شدن و زحمت کشیدن؟ خوب پیشنهاد میکنم که برید بعضی سایت های فروشگاهی و اسکریپت رو با درگاه زرین پال بگیرید و خودتونو هم راحت کنید ...

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...